Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15731700 www.bgdnes.bg

Тошко Янчев ПРЕДУПРЕДИ "Лудогорец", ето за какво

"Нордселанд" ще играе на ръба на фала, предупреждава треньорът

Бившият национал на България Тодор Янчев смята, че "Лудогорец" има шансове да си тръгне с три точки от Дания тази вечер. "Орлите" гостуват на "Нордселанд" в мач от група "Н" на турнира Лига на конференциите. Янчев познава добре датския футбол. Бившият полузащитник игра 30 мача за местния "Рандерс" през сезон 2006/07, в които отбеляза три попадения.

"Датският футбол е близък до английския. Слави се със своята бързина и динамика. Има голям интензитет и в двете фази на игра. "Нордселанд" е сред добрите отбори в Дания. Има хубав и кокетен стадион. Убеден съм, че ще се получи интересен мач", коментира Тодор Янчев пред "България Днес".

Реклама

"Очаквам да играят на ръба на фала. Домакинският фактор определено съществува. "Лудогорец" имат своите шансове. Ще покажат, че разполагат с доста по-голям опит в Европа. Всяка година да играеш в групите и да вземаш положителни резултати това е плюс", каза още бившият треньор на ЦСКА 1948. 

"Победата с 4:0 над "Спартак" (Търнава) определено дава допълнително самочувствие на българския отбор. Амбициите в "Лудогорец" са да пробият напред в турнира. Те със сигурност са фаворит в групата заедно с тима на "Фенербахче". В мача с турския гранд обстановката ще е коренно различна", споделя още Янчев.

Той не крие, че пази прекрасни спомени от престоя си в Дания. С "Рандерс" играе дори в евротурнирите, като тимът му преодолява три съперника, преди да отпадне от "Фенербахче". В момента Янчев е без работа, но изчаква предложения от различни отбори.

Четете още

Козмин Моци: Чух лоши неща за терена в Дания

Козмин Моци: Чух лоши неща за терена в Дания

Ще оцелее ли "Лудогорец" в Дания?

Ще оцелее ли "Лудогорец" в Дания?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама