Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15931470 www.bgdnes.bg

"Оставка!" към БФС обедини феновете

БФС успя да постигне нещо невиждано в българския футбол - обедини феновете на различните отбори в една кауза - оставката на ръководството на централата!

Привържениците по стадионите стартираха обща кампания от 14-ия кръг в Първа лига. Навсякъде в 18-ата минута кънти "Оставка" към Борислав Михайлов и останалите управници в БФС. Избраната минута не е случайна. Точно толкова години бившият вратар е начело на футболната централа.

Реклама

С инициативата се започна на мачовете в петък и бе още по-отчетливо през уикенда. Във Враца местните фенове скандираха, а гостуващите на "Ботев" (Пд) ги аплодираха в подкрепа. В "Надежда" се случи същото на домакинството на "Локомотив" (Сф) на ЦСКА 1948. Ултрасите на "червено-черните" издигнаха и транспарант, насочен към БФС.

"Мачове по обед в работни дни, а Литва в събота вечер ни го наби", гласеше посланието на агитката на "Локо" (Сф).

Още по-гръмки бяха виковете "Оставка" в Благоевград. Там агитките на "Пирин" и ЦСКА-София скандираха в един глас в 18-ата минута. Имаше и персонални вербални атаки към Борислав Михайлов.

"НееФективни школи, рухнали стадиони, импотентен национален отбор - 478 дни срам и позор", издигна плакат и сектор "Г".

Инициативата трябваше да продължи и на двубоите вчера. Феновете на "Левски" обещаха да подкрепят останалите агитки по време на мача на "сините" с "Черно море" на "Герена".

"В продължение на 18 години сме свидетели как българският футбол е адаптация на пиесата на Франсис Вебер - "Вечеря за глупаци" - обявиха от "Трибуна Левски". - В очите на това ръководство на БФС, впило се като кърлеж във властта, глупаците очевидно сме ние. Ден след ден, месец след месец управниците на футбола ни изсмукват всеки лъч надежда за промяна. Резултатите са видни. Всички наши съседки, които доскоро наричахме "абонати", ни показват как с правилна и последователна работа постигаш развитие. Унижението доведе до пълна апатия. Благодарим на любимия ни "Левски", чрез който единствено се съхранява любовта към футбола у нас. Боби, Данчо и тайфата ни убеждават, че вървим в правилната посока... Най-вероятно са прави. Нали все пак играем във "Вечеря за глупаци"?! Нагли, алчни и надменни - нямате равни! КРАЙ! Край на мандата, край на играта! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! Кой е глупакът сега?"

Четете още

КАЗА ИМ ГО! Бившият селекционер Пламен Марков: Наглост и безочие царят в БФС

КАЗА ИМ ГО! Бившият селекционер Пламен Марков: Наглост и безочие царят в БФС

Архивите са живи! Боби М. от 15 години ни обещава класиране

Архивите са живи! Боби М. от 15 години ни обещава класиране

Наздраве, Бобчо и Младене! Вече официално сме СЛАБАЦИТЕ на Европа

Наздраве, Бобчо и Младене! Вече официално сме СЛАБАЦИТЕ на Европа

Стоичков обиди Боби М. на ПЕРУКА

Стоичков обиди Боби М. на ПЕРУКА

Реклама
Реклама
Реклама