Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15983334 www.bgdnes.bg

ЦСКА-София и "Левски" фаворити този петък advertorial icon

Заради местните избори в България тази неделя доста от мачовете в XV-ия кръг на efbet Лига са изтеглени да се изиграят по-рано през седмицата. Петъчната програма предлага интригуващи сблъсъци, в които са замесени два от най-големите отбори у нас.

От 16:30 часа ЦСКА-София приема "Арда" на своя стадион "Българска армия". Феновете на "червените" се готвят за масирано посещение на срещата и за протест срещу управлението на БФС след това. Домакините са фаворити според efbet с коефициент за победа 1.50*. Равенството е оценено на 4.50*, а успех за "Арда" се котира на 7.50*.

В другия петъчен сблъсък от 19:00 часа "Левски" гостува на "Берое" в Стара Загора, като и двата тима са окрилени от победите, които записаха в предишния кръг. Заралии удариха с 2:1 лидера "Локомотив" (Пд), докато "сините" нанесоха първа загуба на "Черно море" през сезона. Предпоставките за завързан мач са налице. Шансовете за победа на "Левски" са по-големи, като efbet ги оценява със ставка от 1.47*. Нови три точки в актива на "Берое" пък са гарнирани с коефициент 8.20*, а знак Х – с 4.60*.

Централният защитник на ЦСКА-София Браян Кордоба почти сигурно ще се завърне в титулярния състав за предстоящото домакинство на "Арда". Колумбиецът за последно бе на терена в официален мач преди месец при гостуването на "Ботев" (Пд). Тогава той получи разтежение и бе заменен още преди почивката. Очаква се сред стартовите 11 на треньора Нестор Ел Маестро да се завърне и Тибо Вион за сметка на Емануел Шакич, който игра отляво на защитата в последните 4 мача.

Ако считате, че двубоят на "Армията" ще завърши с над 2.5 гола, то може да заложите в efbet при коефициент 2.30*. Ставката за под 2.5 попадения е 1.70*. Най-вероятният точен резултат е 1:0 за "червените" (5.00*), следван от 2:0 (5.80*) и 1:1 (7.60*).

"Левски" от своя страна ще трябва да се оправя без голямата си звезда в редиците Уелтън. Бразилският футболист увреди връзки на глезена на левия крак и кракът му е обездвижен. На този етап от клуба ще се опитат да избегнат оперативна намеса, но крилото ще отсъства от терените поне месец. Уелтън ще пропусне още двубоите с "Арда", ЦСКА 1948 и "Ботев" (Пд).

Над 2.5 гола в мача "Берое" - "Левски" се котират с коефициент 2.20*. И двата отбора да отбележат ви носи коефициент от 2.50*. "Левски" да отбележи първия гол в мача е със ставка 1.44*, а "Берое" – 3.95*.

В неделя от 18:15 часа шампионът "Лудогорец" приема "Хебър" като абсолютен фаворит, въпреки че в четвъртък имаше тежко гостуване на "Фенербахче" в Истанбул от турнира Лига на конференциите. В efbet коефициентите са: 1 – 1.13*, Х – 10.75*, 2 – 23.00*.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 *Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

 

Реклама
Реклама
Реклама