Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16074386 www.bgdnes.bg

Светльо Петров ЯДОСАН: Цяла нощ чертая линии на засада

Каквото и да говорим, мачът свърши и "Етър" не взе точки от ЦСКА, казва наставникът на "болярите"

Футболните привърженици във Велико Търново се чувстват ограбени! "Етър" остана с празни ръце от мача с ЦСКА-София, след като гол на "болярите" бе несправедливо отменен в добавеното време. "Червените" много трудно спечелиха с 1:0 гостуването си на стадион "Ивайло" в сряда. Но трябва да благодарят най-вече на съдиите в буса на ВАР Ивайло Ненков и Петър Митрев, които единствени видяха засада при изравнителното попадение на Ивайло Димитров за домакините.

Реклама

"Яд ме е" - призна треньорът на "Етър" Светослав Петров след вчерашната тренировка на отбора. - След такава загуба на следващия ден съм дори още по-ядосан, отколкото веднага след края на срещата. Какво да кажа за гола, който ни отмениха? Цяла нощ чертая линии на засадата от тази ситуация... Пергели, триъгълници... Толкова не съм чертал като ученик по геометрия. Но каквото и да си говорим сега, нищо няма да се промени. Убедил съм се, че пускането на жалби до БФС не значи нищо. Големият проблем не е, че съдиите са допуснали грешка - хора са, може да сбъркат. Но аз не съм убеден, че тези грешки се правят неволно. Правилата са такива, че в моята ситуация може да отнеса и глоба за коментари по такива теми." 

В Търново се коментира усилено и дали голът на ЦСКА-София е редовен, тъй като имат съмнения за нарушение срещу Георги Ангелов от страна на Матиас Файтон малко преди попадението на Марселиньо Кареасо.

В крайна сметка "Етър" не успя да вземе нищо от мача и остава на последното, 16-о място със само 8 точки.

Четете още

Вратар на ЦСКА-София и милионерска щерка осиновяват помиярче

Вратар на ЦСКА-София и милионерска щерка осиновяват помиярче

Феновете на ЦСКА готвят нови протести за стадиона

Феновете на ЦСКА готвят нови протести за стадиона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама