Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16088110 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" сигурен у нас, гони Европа

Есенен шампион у нас се видя "Лудогорец" след гостуването си на "Славия", отложено от третия кръг и спечелено с 2:0, а погледите вече са насочени към Лигата на конференциите, научи "България Днес" от свой източник в клуба от Разград.

Квадво Дуа, който отбеляза и двете попадения на стадион "Александър Шаламанов", ще е и сред основните играчи, на които треньорът Георги Дерменджиев ще разчита отборът му да се бори да излезе от груповата фаза.

Реклама

За "орлите" предстои един тежък двубой до зимната пауза у нас и той е срещу ЦСКА-София. Но в Европа ги очаква домакинство на "Фенербахче" в четвъртък следващата седмица, гостуване в Търнава на "Спартак" и в последната среща приемат "Нордселанд". Според Дерменджиев отборът му е готов да постигне абсолютно задължителните три успеха.

"Важно е самочувствието, увереността, да повярват в себе си и в момента работим върху това - признава наставникът на "орлите". - Мачовете в Европа ги обичам заради това, че отборът ще види докъде е стигнал. Ще играе срещу много добър отбор и много добри футболисти. Има неща, които трябва да се подобряват, но в крайна сметка трябва да поощрим играчите за това, което направиха. Доволен съм от това, че всички започват да разбират какви са изискванията към тях."

Няма да има проблем в първенството, счита и капитанът на разградския тим Антон Недялков и дори отписа от фаворитите "Локомотив" (Пд). "Както винаги "Левски" и ЦСКА са тези, които могат да ни направят проблеми, но ако играем както трябва, няма да имаме проблем. Разбираме футболната философия на г-н Дерменджиев и изискванията му. Виждате, че с течение на мачовете започваме да играем по-добре, да сме по-уверени и по-спокойни", казва Недялков.

Четете още

Бат' Гошо вдига "Лудогорец" с нов план

Бат' Гошо вдига "Лудогорец" с нов план

Бат' Гошо към "орлите": Без страх срещу "Фенербахче"!

Бат' Гошо към "орлите": Без страх срещу "Фенербахче"!

Ивайло Петев жертва на бойкот в "Лудогорец"

Ивайло Петев жертва на бойкот в "Лудогорец"

Петев аут от "Лудогорец"

Петев аут от "Лудогорец"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама