Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16152396 www.bgdnes.bg

Дерменджиев хвърля "орлите" в атака

Това е последен шанс и не искаме да го пропуснем, казва Архитекта

"Лудогорец" се хвърля в атака срещу "Фенербахче", за да запази живи надеждите си за класиране в елиминациите на Лига на конференциите. "Орлите" са длъжни да търсят победа и указанията на треньора Георги Дерменджиев са, че именно това е мачът на истината за шампиона на България. Двубоят е утре вечер от 22 ч. на стадион "Хювефарма арена". "Лудогорец" няма да играе на контраатака, а ще се опитва да се надиграва с турския гранд. Това е философията на Архитекта Дерменджиев, от която той не отстъпва дори и при срещи с отбори от ранга на "Пари Сен Жермен" и "Реал" (Мадрид).

"Всички знаем, че това е последен шанс, и аз искам ние да не го пропуснем - заяви Дерменджиев на официалната пресконференция преди мача с "Фенербахче". - Съперникът е много класен отбор. Доволни сме, че имаме възможността да се изправим срещу толкова силни футболисти. Така ще разберем какво е нашето ниво и в кои аспекти на играта трябва да работим. Ще се опитаме да извлечем максималното от този мач."

Халфът Тодор Неделев също взе участие в пресконференцията. "Готов съм на сто процента за мача и ако треньорът реши да играя, ще дам всичко от себе - каза Тошко. - В Истанбул играхме на добро ниво и имахме доста положения. Надявам се сега да вземем три точки и да продължим битката за излизане от групата."

Четете още

"Лудогорец" сигурен у нас, гони Европа

"Лудогорец" сигурен у нас, гони Европа

Бат' Гошо вдига "Лудогорец" с нов план

Бат' Гошо вдига "Лудогорец" с нов план

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама