Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16782954 www.bgdnes.bg

Георги Градев: Боби М. още управлява БФС

Борислав Михайлов продължава да управлява БФС, въпреки че подаде оставка още през ноември миналата година. Специалистът по спортно право Георги Градев категорично застава зад това свое твърдение в специално интервю за "България Днес".

"Михайлов ходи всеки ден в централата на БФС в Бояна - разкрива Градев. - До обяд е в кабинета си. След това отива в ресторанта. Всеки може сам да се досети какво точно прави там. Оставката, която подаде, е привидна. Михайлов все още е едноличен властник във федерацията."

Реклама

Въпреки че първоначално Търговският регистър отказа да впише поканата за извънреден конгрес на БФС през март, според Градев важният форум все пак ще се проведе.

"Михайлов е наясно, че ако открито саботира конгреса, ще си навлече още по-силно гнева както на футболната общественост, така и на цялата държава - казва юристът. - Не мисля, че ще има кандидат, който да се яви с подкрепата на Михайлов. Такава схема само ще настрои хората срещу всеки, който реши да играе в подобен цирк. Михайлов си е наумил друг план. След провеждането на конгреса да обжалва взетите решения. Ще се опита да намери удобен повод за това. Иска по такъв начин да остане на власт дотогава, докато не бъде изчерпана цялата съдебна процедура. Това може да отнеме време. Михайлов се надява, че по този начин ще си управлява, както е било и досега."

Градев е категоричен, че е крайно време срещу Борислав Михайлов да започне разследване за далаверите му начело на БФС. "Има достатъчно данни за престъпления, особено тези, свързани с черно тото - твърди юристът. - За мен, Михайлов трябва да бъде арестуван и вкаран в затвора."

Четете още

Легендарният футболен треньор Георги Василев-Гочето: Първото място на "Черно море" не е изненада

Легендарният футболен треньор Георги Василев-Гочето: Първото място на "Черно море" не е изненада

ГАФОВЕТЕ НА Михайлов! Боби М. се срина с девет стъпки към ада

ГАФОВЕТЕ НА Михайлов! Боби М. се срина с девет стъпки към ада

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама