Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16790754 www.bgdnes.bg

Кой ще вземе мадридското дерби в Саудитска Арабия? advertorial icon

"Реал" (Мадрид) е фаворит в полуфиналния мач срещу "Атлетико" (Мадрид) за Суперкупата на Испания според родния букмейкър efbet. Дербито, както и целият турнир, ще се проведат в столицата на Саудитска Арабия – Рияд. Четири от най-силните испански клубове ще премерят сили, за да определят носителя на трофея. След изгубения финал през изминалия сезон Карло Анчелоти и неговият "Реал" ще преследват суперкупата на всяка цена.

2.20* е коефициентът за успех на "кралския" клуб в редовното време на мача. Ставката за успех на "дюшекчиите" пък е 3.25*, a равенство след 90-те минути е оценено на 3.45*. Срещата е в сряда вечер от 21:00 часа българско време и може да се наблюдава пряко по bTV Action. Разнообразни пазари за двубоите от турнира ще откриете на efbet.com.

Ден по-късно, в четвъртък, и с мисъл за финал срещу клуб от Мадрид, "Барселона" ще започне защитата на трофея. Футболистите на треньора Шави Ернандес преследват рекорден 15-ти триумф в надпреварата, чието издание сега е под номер 40. Каталунците имат сериозно препятствие в лицето на бойкия тим на "Осасуна". Клубът от Памплона е готов да поднесе изненада, след като през изминалия сезон стигна до финал за Купата на Краля. Сега ставката за тяхна победа е 7.00*, докато тази за успех на "Барселона" е 1.40*. Равенство в редовното време пък е оценено на 5.20*.

Що се касае до мача на "Реал" в сряда вечер, старши треньорът Карло Анчелоти ще може да разчита на цели 5 футболиста, които се завръщат след контузии. Това са Винисиус Жуниор, Камавинга, Карвахал, Менди, както и Арда Гюлер. Привлеченият от "Фенербахче" турски талант най-накрая ще има възможност за изява след поредица от травми. За Суперкупата участие няма да могат да вземат трайно контузените Тибо Куртоа, Едер Милитао и Давид Алаба. Следващата седмица "Реал" отново ще премери сили с "Атлетико", но на стадиона на "дюшекчиите" в осминафинален мач от турнира за Купата на Краля. До момента през сезона в Ла Лига единственото поражение на "белите" на Анчелоти дойде именно от градския им съперник на Диего Симеоне.

Може да направите залог за метода на победа. "Реал" да елиминира съперника в продълженията - 11.00*, а с дузпи - 14.00*. "Атлетико" да стигне до финала след продължения - 15.00*, а с дузпи - 14.00*. И двата отбора да отбележат гол е оценено с коефициент 1.69*, а да не го сторят - 2.10*. Винисиус Жуниор от "Реал" е считан за най-вероятен голмайстор по всяко време - 2.75*, а от състава на "Атлетико" това е Антоан Гризман - 2.75*.

Халфът на "Барселона" Педри тренира на пълни обороти с първия отбор. Той вече е излекуван от мускулната контузия, която получи в средата на декември. Треньорът на каталунците Шави Ернандес ще може да използва един от ключовите си играчи в двубоите от Суперкупата на Испания на терена в Саудитска Арабия. Предполага се, че Педри няма да започне като титуляр срещу "Осасуна", за да не се рискува излишно с прибързаното му пускане в игра. При евентуален финал обаче той със сигурност ще бъде на терена. С травма е Жоао Кансело, който има увредени връзки. Шави пък е поискал от ръководството на "Барса" да предложи нов договор на 31-годишния Сержи Роберто и опитният играч да остане в отбора.

В efbet откриваме следните опции за залог - "Барселона" да елиминира противника си в продълженията - 10.00*, а с дузпи - 23.00*. "Осасуна" да стигне до финала след продължения - 35.00*, а с дузпи - 23.00*. И двата отбора да отбележат гол се фиксира с коефициент 1.77*, а не - с 1.98*. Най-вероятният голмайстор по всяко време в мача е Роберт Левандовски от "Барса" (1.61*), следван от съотборниците му Анхел Аларкон 2.10* и Виктор Роке със ставкa от 2.05*.

Междувременно "Барселона" е фаворит за спечелването на Купата на Краля този сезон. Коефициентът за триумф на каталунците е 3.45*, за "Реал" (Мадрид) е 3.70*, а за "Атлетико" (Мадрид) е 8.40*.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама