Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17144774 www.bgdnes.bg

efbet Лига се завръща с дерби за върха advertorial icon

Българският футболен запалянко най-сетне може да си отдъхне. Свършва дългата зимна пауза без мачове в родния шампионат. Още този петък efbet Лига се подновява със срещите от 21-ви кръг. Най-голям интерес буди битката за върха между "Лудогорец" и "Черно море", която ще се състои в Разград. Всички 8 двубоя ще бъдат излъчени в ефира на Диема Спорт, а разнообразни възможности за залози и топ коефициенти може да откриете на efbet.com.

Дербито на кръга ще бъде последно по програма и е насрочено за понеделник от 16:00 часа, заради ангажиментите на шампионите в евротурнирите. "Лудогорец" пътува до Швейцария, където в четвъртък мери сили с местния "Сервет" в турнира Лига на Конференциите. Мачът с "Черно море" се явява директен спор за първото място във временното класиране. Към момента "орлите" изостават с три точки от "моряците", но са и с мач по-малко от своя съперник. Коефициентът за победа на "Лудогорец" в efbet е 1.57*, равенството е оценено на 4.00*, а успех за "Черно море - 6.00*.

Тимът от Разград завърши зимните контроли с 3 победи, 1 равенство и 1 загуба. Само преди дни футболистите на треньора Георги Дерменджиев вдигнаха Суперкупата на България, като на финала надделяха над ЦСКА 1948 след изпълнения на дузпи. "Черно море" завърши подготовката с 3 победи, 3 равенства и 2 загуби в приятелските мачове. В първата среща между двата тима в efbet Лига този сезон "моряците" удариха "орлите" с 1:0. В последните си четири шампионатни домакинства срещу варненския тим "Лудогорец" неизменно стигна до успеха.

Дебют в мача с "Черно море" ще може да направи най-новото попълнение на "орлите" Ивайло Чочев. Българският национал идва от ЦСКА 1948 и ще бъде официално представен тази събота на стадион "Хювефарма Арена". "

Кръгът стартира още този петък от 17:30 часа с мач между "Хебър" и "Локомотив" (Сф). Въпреки сътресенията на управленско ниво, домакините са фаворити според efbet с коефициент за победа от 2.65*. Ставката за столичните "железничари" е 3.00*, а за равенство - също 3.00*.

В събота най-голям интерес предизвиква гостуването на "Левски" в Благоевград на местния "Пирин". "Сините" са безспорни фаворити, като успехът за тях се котира на 1.48*. 3 точки в актива на "орлетата" пък означава 7.20*. Срещата да завърши без победител - 4.30*.

Борещият се за титлата тим на ЦСКА-София има на пръв поглед леко домакинство на "Ботев" (Враца). Заради строежа на новия си стадион "червените" вече ще посрещат съперниците си на Националния стадион "Васил Левски". efbet предлага на своите клиенти коефициент от 1.10* за победа на ЦСКА-София, знак Х е оценен на 10.00, а знак 2 - 25.00*.

В секция “Дългосрочни събития“ можем да прогнозираме и кой ще вдигне титлата след края на сезона в efbet Лига. "Лудогорец" е с най-големи шансове за това - 1.35*. ЦСКА-София да стане шампион се котира на 3.75*, а "Черно море" - 7.00*. "Левски" са едва шести по шансове с коефициент от 50.00*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама