Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17900189 www.bgdnes.bg

В ЦСКА вдигат ръце от Каранга, гонят го през лятото

В ЦСКА вдигат ръце от скандалния Фернандо Каранга! След завръщането си в България бразилецът е абсолютно неконтролируем и го доказа за пореден път при загубата с 1:3 от "Лудогорец". Каранга вкара красив гол, но малко по-късно отново показа тъмната си страна. Нападателят игра с ръка и направи дузпата за третото попадение на "орлите", а секунди по-късно удари с юмрук в лицето Сон, след като играчите на двата отбора заформиха меле помежду си. В резултат Каранга получи втория си директен червен картон в едва 11-ия си мач в шампионата.

Ръководството, треньорският щаб, психоложката на отбора и съотборниците вече на няколко пъти правеха опити да вразумят Каранга, но изцепките на бразилеца не спират. Сега нападателят отново ще бъде наказан за следващия мач, както се случи вече два пъти през този полусезон. Освен двата червени картона Каранга успя за отрицателно време да натрупа и пет жълти, заради които пропусна ключовия реванш за купата срещу "Ботев", загубен с 0:1 от "червените".

Реклама

Вероятността Каранга да си тръгне през лятото става все по-голяма. Според слуховете бразилецът не е доволен и от смяната на собствеността на ЦСКА, тъй като бе близък с Данаил Ганчев, който го върна в България. През последната седмица дори се заговори, че Каранга се е правил на контузен и умишлено не е тренирал. Преди това бразилецът бе засечен в столична чалготека, когато отново уж лекуваше травма.

Неговият договор изтича през лятото и има опция за удължаване. Това най-вероятно няма да се случи, тъй като Каранга е изключително рисков и неконтролируем. Една от основните цели на ЦСКА за новия сезон ще е намирането на поне двама нови централни нападатели. В момента Каранга е единственият в отбора на тази позиция, което създава огромни проблеми на треньора Стамен Белчев. Все пак бразилецът успя да вкара 5 гола в 11 мача за "червените", но изцепките му са повече от попаденията.

Четете още

Рекордна 13-а титла за "Лудогорец" след БОЙ над ЦСКА-София с 3:1

Рекордна 13-а титла за "Лудогорец" след БОЙ над ЦСКА-София с 3:1

Каранга се гаври с "Левски": Всичко е нормално, отново убихме кравата

Каранга се гаври с "Левски": Всичко е нормално, отново убихме кравата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама