Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/18087114 www.bgdnes.bg

Генчев получи цялата власт в "Левски", прицели се в титлата

Това е сбъдната мечта, следващата е титлата, заяви треньорът

Новият треньор на "Левски" Станислав Генчев получи цялата спортно-техническа власт на "Герена". Изцяло от него ще зависи кои футболисти ще бъдат привлечени и с кои ще се разделят "сините".

"Разговорите започнаха по-късно от това, което се пишеше. Последните три седмици се водиха преговорите. Селекцията е изключително важна за това дали един отбор ще бъде успешен или не. Минимумът е 5 нови футболисти. Имаме пълно съгласие с ръководството, че аз ще отговарям за селекцията. Които футболисти аз си харесам, те ще бъдат привлечени", заяви Генчев.

Реклама

Новият треньор е изключително щастлив от завръщането си на "Герена".

"Още от момента, в който напуснах "Левски" като футболист, винаги съм се надявал да има момент, в който ще се завърна. На три пъти бях близо до това като игарч. Като треньор винаги съм мечтал и желал да застана начело на "Левски". Това е една моя сбъдната мечта", призна младият специалист.

Генчев разкри и каква е новата му цел.

"Реално мечтата ми е да стана шампион с "Левски". Едната вече се сбъдна - да бъда треньор. Сигурен съм, че можем да сбъднем и следващата мечта - стана шампион с "Левски". Едва ли някой е очаквал с "Крумовград" да направим серия от 15 мача без загуба. Това изглежда доста по-нереалистично, отколкото "Левски" да стане шампион. Знаете какви футболисти купуват "Лудогорец" чисто финансово. Крайно време е да се появи отбор, който да ги бутне от първото място. Аз вярвам, че ние имаме нужното", категоричен бе Генчев.

"Левски" води преговори с чуждестранен вратар и за голмайстора на Първа лига Александър Колев. "Сините" се надяват до края на седмицата да имат първи подписи с нови попълнения.

В момената се работи по продажбата на Хосе Кордоба. Интерес има и към други играчи на "Левски".

"Мисля, че Станислав Генчев е наясно, че водим преговори с чуждестранни клубове за Хосе Кордоба. Когато настъпи моментът всички ще разберете какво се случва с Хосе Кордоба. Водим разговори и за други играчи. Всичко зависи от цената. Ако бъде продаден съответният футболист на дадена позиция, ние ще търсим нов за там. Ако ни се наложи и набелязаният футболист изисква да се плати сума за него, ще бъде сторено", обяви изпълнирелният директор Даниел Боримиров.

Четете още

"Левски" обяви новия треньор

"Левски" обяви новия треньор

Станислав Генчев идва на "Герена"

Станислав Генчев идва на "Герена"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама