Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/18329825 www.bgdnes.bg

Звездите от Евро 2024 бягат от "Лудогорец"

Квадво Дуа и Пьотровски искат трансфер извън България

Швейцарецът Квадво Дуа и полякът Якуб Пьотровски, две от звездите на "Лудогорец", които вдигнаха цената си с участие на Евро 2024, искат трансфер. Ръководството на "орлите" е наясно със ситуацията и може да напълни клубната каса, но това означава, че отборът ще бъде сериозно отслабен в битката си за участие в групите на Шампионската лига.

На този етап първенецът на България е склонен да се раздели с поне един от двамата си водещи футболисти, но всичко зависи от това какви предложения ще постъпят за тях.

Реклама

Ясно е, че и Дуа, и Пьотровски искат да играят в по-силно първенство.

На Евро 2024 Дуа не пожела да коментира много подробно бъдещето си в българския шампион Лудогорец, като отговори уклончиво.

"Добър въпрос, но не знам", отговори кратко той, когато бе запитан дали ще остане в Разград.

Подобна е и реакцията на Пьотровски. "Сега за мен предстои ваканция - заяви полякът. - След това мисля, че ще се върна в Разград или може би ще се присъединя към лагера на отбора. Трябва да говоря с клуба, но сега е време за почивка. Дали ще има трансфер за мен, е трудно да кажа, защото бях напълно фокусиран върху представянето си на Евро 2024. Във футбола всичко е възможно, така че ще видим."

Още през зимата се твърдеше, че турският гранд "Галатасарай" е близо до привличането на Пьотровски. Интересът от страна на "чим-бом" е от доста време. Халфът на "Лудогорец" е впечатлил скаутите на турския клуб по време на мачовете с "Фенербахче" от груповата фаза на турнира Лига на конференциите през миналия сезон.

Якуб се сгоди

Полузащитникът на "Лудогорец" Якуб Пьотровски се сгоди за любимата си Виктория Янковска. В социалните мрежи той сподели снимка с нея по време на почивката им в Миконос и написа "Милион пъти "Да".

Красавицата на футболиста е учителка по йога и двамата живеят заедно в Разград.

Пьотровски ще се присъедини в подготвителния лагер на "орлите" в следващите дни. От ръководството на българския шампион му дадоха по-дълга почивка, след като взе участие на Евро 2024 с Полша.

Четете още

Нападателят на "Лудогорец" Квадво Дуа пред "България Днес": Искам Англия!

Нападателят на "Лудогорец" Квадво Дуа пред "България Днес": Искам Англия!

Швейцария детронира европейския шампион!

Швейцария детронира европейския шампион!

ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Играч от българското първенство вкара на европейско

ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Играч от българското първенство вкара на европейско

1,85 млн. евро за "Лудогорец" от Янков

1,85 млн. евро за "Лудогорец" от Янков

Реклама
Реклама
Реклама