Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/18382810 www.bgdnes.bg

Извънземни предсказват победите на Пеневата чета в САЩ '94

  • В послания от Космоса, предадени чрез астролог
  • Точни пророчества са публикувани преди победите над Аржентина, Мексико и Германия на световното преди 30 години

Няма нищо случайно в победния поход на Пеневата чета на световното първенство в САЩ '94, когато българският национален отбор победи световните шампиони Аржентина и Германия и грабна бронзови медали!

Реклама

Най-големият успех в историята на родния футбол е предсказан с изключителна точност от астролога Борис Христов, който по собствените му признания е получавал информацията си за това от извънземни същества. Прогнозите му са публикувани във вестник "Дума" преди срещите и всички до една са съвсем точни.

Удивителната история от преди 30 десетилетия вади на бял свят читателят на "България Днес" Христо Иванов, който се е погрижил да изпрати в редакцията цялата документация по случая.

"Резултатите от мачовете на България срещу Аржентина, Мексико, Германия и Италия са предвидени от родения в София астролог Борис Христов, носещ след това псевдонима Христо Христов Наумов. Той е един от най-известните астролози в Южна Америка и до последно е живял в Уругвай." Това пише в писмото си Христо Иванов и привежда неоспорими доказателства.

"Оригиналните материали с предсказанията ги пазех с години, но не ги открих - споделя господин Иванов. - Ходих до Държавния архив и се сдобих с техни копия. Всеки, който желае да ги притежава, може да ги открие там и да се увери в тяхната достоверност."

Системата, по която извънземните изпращат своите послания за мачовете на България от световното, е следната: Контактьорът Борис Христов, който освен астролог е и пенсиониран военен, се свързва с извънземния разум дни преди всеки двубой на България. Записва пророчеството и го изпраща в редакцията на ежедневника "Дума".

Реклама

След първата публикация, посветена на двубоя с Аржентина, преобладават скептични усмивки, но всичко се сбъдва с удивителна точност!

"Полковникът от запаса Борис Христов, който от четири години контактува с извънземни, е получил важно съобщение от своите приятели от отвъдното - пише в статията. - Според тях мачът от световното първенство в група "Г" между България и Аржентина ще завърши с победа на нашите национали, като резултатът ще бъде 1:0 или 2:0. Извънземните изразили готовност да съобщават резултатите на българския национален отбор и в следващите мачове. Оказва се, че не само Господ е българин, но и извънземните се вълнуват от съдбата на футболистите ни."

Статията е написана в шеговит тон, но съвсем не се оказва шега.

Какво се случва на терена след публикуването на материала? На стадион "Котън Боул" в Далас пред 63 998 зрители България изглежда преродена. Защитата се представя отлично, а над всички е Трифон Иванов. Резултатът е 0:0 до почивката, но това влиза в плановете на българите. В 61-ата минута Костадинов се разиграва и след негов чудесен пас Христо Стоичков надбягва защитата на "гаучосите". Следва кинжален удар и резултатът е 1:0 за България! Втори гол на Сираков след центриране на Балъков в края на мача слага точка на спора. Крайният резултат е 2:0. "Лъвовете" са на осминафинал, а извънземните на полковник Христов вече са го предвидили. Случайност? Едва ли! Ето и следващото проницание на космическия разум преди двубоя с Мексико.

"Мачът с Мексико ще бъде тежък - казват извънземните на своя контактьор. - Резултатът ще бъде минимален, но достатъчен, за да може и германците да имат удоволствието да играят с българския отбор. Повярвайте на резервите!"

Както обикновено, публикацията излиза преди мача. А след неговия край и най-големите неверници замислено се почесват по главите! България печели след изпълнения на дузпи.

Идва ред и на четвъртфинала с действащия световен шампион Германия, който се играе на 10 юли 1994 г. Астрологът Христов отново се свързва със своите приятели извънземните и те не го разочароват с поредното си предсказание.

"Срещу Германия българите ще покажат хубава, бърза, динамична игра. Крайният резултат ще бъде победа за България с 2:1." Както вече се е превърнално в традиция, статията с пророчеството излиза преди двубоя с немците във вестник "Дума".

Мачът е на "Джайънтс Стейдиъм", а нашите са отписани от почти всички футболни специалисти. Първото полувреме завършва 0:0, а в началото на второто колумбийският съдия Кадена дава дузпа за Германия. Лотар Матеус вкарва за 1:0 и съперникът ни натиска, за да постигне втори гол. Нашите не се предават и на свой ред започват да атакуват. Юрген Колер прави фаул близо до наказателното поле в 76-а минута и съвсем скоро безкрайно ще съжалява. Фантастичен удар на Стоичков влетява в мрежата и резултатът е изравнен - 1:1. Само три минути по-късно след центриране на Златко Янков в наказателното поле Йордан Лечков прави летящ плонж и с глава праща топката във вратата на смаяния вратар Бодо Илгнер. Крайният резултат е 2:1 за България и нашите отиват на полуфинал. Налице е още едно пророчество на извънземните, което се сбъдва с абсолютна точност!

Трябва да се признае, че за мача срещу Италия, който може да ни изпрати на мечтан финал, космическият разум допуска очевидна липса на концентрация. Прогнозата на извънземните е за поредна победа на България, но губим с 1:2. Френският съдия Жоел Кню не дава кристално чиста дузпа за България, с която можем да изравним резултата до 2:2, но тогава няма ВАР и видеоповторения. Явно срещу съдийската мафия и извънземните са безсилни, но никой не може да отрече точните пророчества на космическите ни братя по пътя до полуфинала. Кога отново България ще има голям национален отбор по футбол? Ето това е въпрос, над който извънземните трябва да се замислят! Родните запалянковци стискат палци да е по-скоро, защото от последното ни участие на световно първенство изминаха вече 26 години!

Четете още

Стоичков още празнува победата над Германия

Стоичков още празнува победата над Германия

30 години САЩ `94: Стоичков и Лечков свалят световния шампион на колене

30 години САЩ `94: Стоичков и Лечков свалят световния шампион на колене

Легендарният нападател от САЩ '94 Бончо Генчев на 60: Родих се отново, след като вкарах дузпата на Мексико

Легендарният нападател от САЩ '94 Бончо Генчев на 60: Родих се отново, след като вкарах дузпата на Мексико

30 години САЩ `94: Адиос, Мексико, иде ред на Германия (ВИДЕО)

30 години САЩ `94: Адиос, Мексико, иде ред на Германия (ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама