Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/18427666 www.bgdnes.bg

Ето ги ПЪРВИТЕ думи на МБАПЕ като играч на "Реал": Щастлив съм, че съм в най-добрия отбор на света!

Щастлив съм, че съм в най-добрия отбор на света! Това каза звездата Килиан Мбапе при грандиозното му представяне като играч на "Реал" (Мадрид). За да го посрещнат, на стадион "Сантяго Бернабеу" се събират 85 000 фенове.

"Не мога да ви опиша колко съм щастлив да се присъединя към това семейство. Благодаря на Флорентино Перес, на всички хора, които работеха за да стане този трансфер факт. Радостен съм, че всичко това става пред очите на моето семейство, че ме гледа моята майка", изтъква нападателят. На трибуните са майка му Файза и баща му Уилфрид.

Реклама

Килиан целува клубната емблема, хвърля в екстаз зрителите и започва да скандира с тях "Хала Мадрид!". Той споделя как от дете е фен на "Реал", как този клуб винаги е бил в сърцето му и как винаги е искал някой ден да играе там. "И сега тази мечта вече е изпълнена. В най-силния отбор на света съм и се надявам да постигнем още повече успехи", отбелязва звездата.

Мбапе минава медицински прегледи рано сутринта, след което подписва 5-годишен договор с "белия балет". Той ще играе с номер 9 на фланелката. Според източници от клуба, французинът в нито един момент не е пожелал да му бъде дадена "десетката" от уважение към ветерана Лука Модрич, който ще играе още един сезон на "Сантяго Бернабеу".

Четете още

Мбапе: Провалих се!

Мбапе: Провалих се!

Българчета изведоха Мбапе и компания за полуфинала

Българчета изведоха Мбапе и компания за полуфинала

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама