Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/18727540 www.bgdnes.bg

Уволняват съотборник на Бербатов за четири минути

Бившата футболна звезда на "Тотнъм" Джърмейн Дженас бе брутално изритан от мястото си на коментатор в Би Би Си буквално четири минути след като срещу него бе подадено оплакване за сексуална агресия.

Дженас водеше няколко коментарни студиа на футболна тематика заедно с Гари Линекер, Уейн Рууни и Джърмейн Пенант, които не разбраха и бяха поставени като в небрано лозе, когато приятелят им не се появи с студиото.

Реклама

Неназована засега дама от екипа на телевизията се оплакала на началниците си, че получила съобщение от Дженас и решила, че това е сексуален намек. Директорът на спортния отдел на медията Алекс Кей-Джелски тутакси уведомил Дженас, че е уволнен, а четири минути по-късно пуснал съобщението и по вътрешната електронна поща. С това бившият играч на "Тотнъм" губи и годишна заплата от 194 000 паунда.

Причина за бързата реакция е и продължаващият скандал на същата основа с водещия на риалити предаване Хю Едуардс, който дори си позволил по-големи волности, а това опетнява репутацията на медията.

Колегите на Дженас били помолени в никакъв случай да не контактуват с него, докато тече разследването на случая.

Съпругата на Дженас, бившият модел Ели Пенфолд, обяви, че не вярва той да е флиртувал с колежка или с която и да е жена. Според нея това е или недоразумение, или нарочно скалъпена история и тя подкрепя любимия си безрезервно.

Четете още

Съотборник на Бербатов ВЪРТИ две гаджета едновременно

Съотборник на Бербатов ВЪРТИ две гаджета едновременно

(Видео) Порно звуци в ефир на мач на "Ливърпул"

(Видео) Порно звуци в ефир на мач на "Ливърпул"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама