Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/18935819 www.bgdnes.bg

"Сини" фенове притесняват "Славия"

Присъствието на необуздани привърженици на "Левски" на стадион "Александър Шаламанов" за най-старото столично дерби в неделя притесняват ръководството на "Славия" повече, отколкото самият мач, научи "България Днес" от свой източници.

"Белите" ще домакинстват в среща от деветия кръг на Първа лига в неделя от 17,30 ч. в най-очаквания двубой от програмата за седмицата.

Реклама

Босът на клуба от "Овча купел" Венцеслав Стефанов е застраховал седалките и недвижимото имущество допълнително, тъй като вече няколко пъти в последните години му се е налагало да прави ремонти заради развилнели се фенове. Той дори неведнъж се е изказвал негативно по повод държанието на част от агитката на гостите.

В същото време Стефанов е уверил треньора Златомир Загорчич, че му дава време, за да доокомплектова и подреди отбора си след последната серия от три загуби и едно равенство. Заради това и Заги удължи пробите на Жордан Семедо Варела. 21-годишният бранител, който е юноша на "Монако", действа като ляв бек, но може да бъде ползван и като крило. Заради сгъстената програма на тима до момента Загорчич не му е обърнал достатъчно внимание. Затова и решение дали Варела ще получи договор ще има през следващата седмица, а то зависи единствено от настоящия наставник, уверява клубният бос.

Сръбският специалист има да решава сериозни проблеми във всички линии и ще трябва да избира между Емил Стоев, чиято сила е в полузащитата, и Цветелин Чунчуков на върха на атаката.

Колегата му Станислав Генчев няма такива тегоби и се очаква да не прави кадрови промени от мача срещу ЦСКА 1948, спечелен с 4:2.

Четете още

Загорчич с последен шанс срещу "сините"

Загорчич с последен шанс срещу "сините"

"Славия" обмисля раздяла със Загорчич

"Славия" обмисля раздяла със Загорчич

Младите треньори превземат Първа лига

Младите треньори превземат Първа лига

Напрежение между Венци Стефанов и Заги

Напрежение между Венци Стефанов и Заги

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама