Реклама
https://www.bgdnes.bg/izmerenie_x/article/18701609 www.bgdnes.bg

Ето кои зодии са най-непредвидими

Мислите със половинката си да ходите на почивка Резервирате хотел, купувате билети, гледате за ресторанти.. Всичко върви наред. Седмица преди да заминете обаче изведнъж той ви казва, че не му е до почивки и не иска да ходите никъде. Няколко дни след това пък, без да ви казва нищо, заминава с приятели за друга държава. След като се прибере пък ти казва пак да резервирате хотел, защото бил забравил колко било забавно да се пътува.

Това е доста позната история на всеки, който има (не)щастието да бъде с една от тези зодии:

Стрелец

Стрелците като хора, които обичат приключенията, обожават да правят импулсивни решения. Много често родените под този знак са свикнали да избягват проблемите си в живота като заминават на някъде, без да кажат нищо. Стрелците не обичат да следват норми и си поставят собствени правила в живота. Ако им направиш проблем, че са непредвидими, ще ти отвърнат с това, че ги задушаваш и не им даваш да са свободни.  Въпреки това, тази негативна черта се превръща в позитивна, когато искаш по-забавна компания за купони.

Реклама

 Близнаци

Близнаците като знакът, който седи точно срещу тази на стрелецът, също е прочута със поведението "от дъжд на вятър". Неслучайно зодията се казва "близнаци" - в главата им има минимум двама души, които спорят непрестанно. Близнаците непрекъснато забравят, това което са казали и усетили и никога не можеш да предвидиш какво ще запомнят в следващата секунда. Странно, че това качество не е при Рибите.

Риби

Рибите са дълбоко емоционален знак, които често биват отнесени от своите мисли и мечти. Това може да направи настроенията им непредсказуеми, тъй като постоянно обработват своите чувства и енергията около тях. Те са изключително съпричастни и могат да поемат емоциите на другите, което също води до внезапни промени в настроението. В един момент са блажено мечтаене, а в следващия се чувстват притиснати от тъга или тревога. Променливостта им често произлиза от богатия им вътрешен свят, където те изживяват емоциите си много по-интензивно от повечето хора. А когато имаш близък човек, който е Риби, определено трябва да го разбираш. Или поне да се опиташ.

Четете още

Ето кои зодии са най-егоистични

Ето кои зодии са най-егоистични

Ето кои зодии ревнуват най-много

Ето кои зодии ревнуват най-много

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама