Реклама
https://www.bgdnes.bg/izmerenie_x/article/18886630 www.bgdnes.bg

Кои зодии са най-добри в леглото

Горещи, страстни, внимателни, експериментатори, които винаги знаят как да направят креватните преживявания незабравими. Ето кои са най-добрите зодии в леглото, с които никога няма да ви е скучно, самотно или досадно.

Везни

Везните са истински огън в леглото. Жадуват за интимни приключения повече отколкото за разговори. Затова не разчитайте да си приказвате сладко и неусетно да стигнете до кревата, а се гответе направо за екшън. Въпреки това не са груби и егоистични. Обожават чувствеността и прегръдките, така че екшънът ще бъде нежен.

Реклама

Овен

Овните държат да оставят впечатление за себе си, че са най-добрите и не пестят сили да го докажат. Самонадеяността и егото им може да са малко в повече на моменти, но в леглото това ги превръща експериментатори и иноватори, които се раздават на макс. Овните обичат да задоволяват партньора с любов, съблазняване и много, ама много голяма близост.

Лъв

Лъв в живота, лъв в леглото. Те са харизматични, нямат задръжки и по всяко време могат да ви изненадат, както с прилив на нежност, така и с буйни пози и движения. Каквото и да изберат, знайте, че ще ви обсипят с любов. Лъвовете живеят в момента на правене на любов с партньора си и търсят удоволствието по възможно най-добрия начин.

Телец

Телците са смели любовници, които приемат много сериозно удоволствието от секса. Обичат да експериментират, да бъдат страстни, но без да стават груби. За тях е важно сексуалното удовлетворение на тях и партньора да е несравнимо и полагат много усилия за това.

Четете още

Ето кои зодии са най-непредвидими

Ето кои зодии са най-непредвидими

Ето кои зодии са най-егоистични

Ето кои зодии са най-егоистични

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама