Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/17356283 www.bgdnes.bg

Ето ги сочените за убийци на Къро (Снимки)

Има връзка между Къро и Ружа Игнатова, твърдят разследващите

Десет месеца след фаталната стрелба по четирима български граждани в Кейптаун, един от които Красимир Каменов – Къро, местната полиция идентифицира двама заподозрени за убийството, съобщиха местни медии, цитирани от dailymaverick. 

При стрелбата на 25 май 2023 година бяха убити двама мъже и две жени - Къро, жена му, бодигардът му и камериерката му. Властите са се обърнали към гражданите с молба за помощ за залавяне на заподозрените.

Реклама

"Двамата заподозрени са шофирали автомобил, който е бил на мястото на убийството", заяви говорителката на полицията Анелисиве Маняна. 

Според информацията след убийството на четиримата българи шестима заподозрени са били забелязани да бягат от мястото на престъплението със син и бял автомобил. По-късно двама души са били забелязани да шофират такива коли.

В хода на разследването е установена и връзка между Къро и Ружа Игнатова, която е основателка на OneCoin, известна още като OneLife. Измамна схема за криптовалута, създадена през 2014 г. Смята се, че Каменов може да е имал информация за Игнатова. 

Понастоящем Игнатова е и сред десетте най-издирвани от ФБР в САЩ.

 

                                                                                              

Четете още

Убийците на Къро се измъкват

Убийците на Къро се измъкват

Ивайла Бакалова КАТЕГОРИЧНА: С Нотариуса си отидоха тайните за много влиятелни хора

Ивайла Бакалова КАТЕГОРИЧНА: С Нотариуса си отидоха тайните за много влиятелни хора

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама