Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/18040685 www.bgdnes.bg

Кристиан Екмекчиян се е забил в дърветата със 175 км/ч, не е бил надрусан

Със скорост от 175 км/час е карал 21-годишният Кристиан Екмекчиян джипа си по бул. "Руски", с който отсече три дървета и загина на място заедно с 20-годишната Теодора Николова. Това сочи заключението на автотехническата експертиза, съобщават от прокуратурата.

Кървавата катастрофа стана в 03,30 ч. на 13 май, когато джип "Рейндж Роувър" се заби с висока скорост в дебелите дървета между платната на булеварда в центъра на Пловдив. В болница бяха приети 22-годишните Иван и Николета, пътували на задната седалка. Пострада и един от отзовалите се на мястото огнеборци, след като третото дърво, блъснато от Кристиан, се стовари върху него. От прокуратурата твърдят, че състоянието на тримата се подобрява. 

Реклама

В дните след инцидента стана ясно, че Екмекчиян не е шофирал след употреба на алкохол. Вече са готови резултатите от химическата експертиза, според която не са открити следи от употреба на наркотици и упойващи вещества. Разследването на инцидента продължава.

Погребения

Кристиан и Теодора бяха погребани в два последователни дни - на 15 и 16 май.

"Той е моето всичко, жалко за погубения живот", каза Кармен Торосян - бабата на загиналия шофьор.  По думите й той е единственото дете на дъщеря й Петя Екмекчиян. Както е известно, тя работи от много години в КАТ-Пловдив.

Четете още

Певицата Сузанита: В джипа на Кристиан пътниците са били на райски газ

Певицата Сузанита: В джипа на Кристиан пътниците са били на райски газ

Джипът от кошмарната катастрофа в Пловдив бил пълен с райски газ!

Джипът от кошмарната катастрофа в Пловдив бил пълен с райски газ!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама