Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/18200023 www.bgdnes.bg

Официално! Обвиниха Рангел Бизюрев за убийството на Митко от Цалапица

Обвиниха Рангел Бизюрев за жестокото убийството на Митко от Цалапица. Това става ясно от обвинителния акт, който бе внесен вчера от прокуратурата в Пловдив.

От държавното обвинение съобщиха, че Бизюрев ще бъде съден за извършено с особена жестокост умишлено убийство, за което може да получи и доживотна присъда. В момента мъжът е задържан в ареста, след като преди 3 месеца беше екстрадиран от Дания.

Припомняме, че Димитър Малинов беше убит след побой на 20 юли миналата година, а тялото му беше намерено на около километър от мястото, на което последно е бил видян. За убийството му беше обвинен Бизюрев, който обаче успя да се укрие и да напусне страната. Заради бягството му имаше обвинения към полицаите в Стамболийски и Пловдив, тъй като данните бяха, че в МВР е имало предварителна информация, че Бизюрев търси Малинов, за да му нанесе побой. Въпреки това той е успял да напусне страната с полет за Германия на 24 юли. В крайна сметка бе заловен в Дания с фалшиви документи.
За убийството на Малинов са задържани и близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са обвинени за лично укривателство, тъй като са помогнали на Бизюрев да избегне наказателно преследване.

Четете още

Митко от Цалапица бил жив преди да го заровят

Митко от Цалапица бил жив преди да го заровят

Делото срещу близнаците от Цалапица започва отначало

Делото срещу близнаците от Цалапица започва отначало

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама