Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/18547161 www.bgdnes.bg

Адвокат Делян Славов: Дебора я е страх от психически, не от физически тормоз!

Дебора я е страх от психически тормоз, не от физически. Стах я е от заплахи в социалните мрежи и по телефона от страна Георги. Това каза авдокатът на нарязаното момиче Делян Славов пред "България днес" по повод пускането на Георги Георгиев от килията.

"Дебора я е по-скоро страх от психически атаки, отколкото от това случката да се повтори. Георги е под домашен арест, следят го с електронна гривна и няма право на напуска пределите на страната. Преди имапе анонимни заплахи, но не можем да твърдим, че са направени от Георги. Дебора е притеснена е да не й звъни, да не й пише, да не я притеснява като цяло и да не я заплашва", коментира адвокат Славов. 

Реклама

"България днес" се свърза със защитника на нарязаното момиче по повод освобождаването на Георгиев от ареста, което вече му осигурява достъп до интернет, до телефони и до всякаква подобна комукация, с когото си поиска. Това именно е причината Дебора да се страхува и да преживява наново случилото се с нея. 

Самото момиче сподели във видео в социалните мрежи, че такъв човек не може да бъде пускан на свобода и предупреди всички други момиче, да не се оставят да бъдат манипулирани от подобни индивиди.
Припомняме, че държавата гръмна, след като вчера пловдивските магистрати освободиха сочения за касапин Георги Георгиев от следствения арест и го пуснаха под ключ в дома му.

Към момента делото срещу Георги за нарязаната Дебора тече. Припомняме, че Дебора Михайлова, бе жестоко нарязана с макетно ножче и остригана преди една година в Стара Загора.

Четете още

Майката на душманина на нарязаната Дебора: Георги е добър човек и не е насилник

Майката на душманина на нарязаната Дебора: Георги е добър човек и не е насилник

Нарязаната Дебора: Борбена съм като майка си

Нарязаната Дебора: Борбена съм като майка си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама