Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/18662151 www.bgdnes.bg

Ромско меле с бухалки след катастрофа

Враждата тлее от години между двете фамилии в Горно Оряхово

Роми се преследват с коли и се млатят с бухалки насред пътя заради стара вражда между две фамилии, която тлее от години. За екшъна, който разтърси Горно Оряхово във вторник, съобщават от полицията в града.

От площада до гарата в посока към центъра на града два автомобила се преследват бясно. Едното возило успява да настигне другата кола и я помита. След това от единия автомобил слизат двама мъже с бухалки. Изкарват от колата водача на блъснатата кола и го пребиват зверски.
На мястото веднага пристигат ченгета, защото получават множество сигнали от очевидци на екшъна. Само след минути тумба роми се изсипва и страстите се разгорещяват. Агресивните мъже са въоръжени с бухалки и прътове. Искат да отмъстят на двамата, които са пребили зверски техния роднина. Полицаите усещат накъде отиват нещата и викат подкрепление. След около 15 минути на мястото вече гъмжи от жандармеристи, които пристигат с две коли. Тогава тумбата роми разбира, че няма да получи отмъщението си, и се предава.

Причината за възникналата ситуация е стара вражда между пътниците в двата автомобила. Водачът, причинил пътнотранспортното произшествие, е задържан за срок до 24 часа. 22-годишният мъж отрича да е имал бухалка и твърди, че потърпевшият имал нож и само се защитават. Също отрича да е управлявал той превозното средство, причинило инцидента, и посочва брат си, който до момента не е установен и се укрива.

Четете още

КОШМАР! 35 пъти гей ръга с нож лекар

КОШМАР! 35 пъти гей ръга с нож лекар

БРУТАЛНО! Баща в "Съдебен спор": Трима роми изнасилват дъщеря ми всеки ден, жена ми я направи проститутка!

БРУТАЛНО! Баща в "Съдебен спор": Трима роми изнасилват дъщеря ми всеки ден, жена ми я направи проститутка!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама