Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/18801291 www.bgdnes.bg

Пребитите деца в Айтос обидили майката на нападателя

Малките хулигани псуват жената в магазин, синът я защитава с тупаници

Зверският бой между младежи в Айтос, който се разбира в късните часове на петък вечер, станал заради заплахи срещу майката на главния побойник. Това разбра "България Днес" от свои източници в полицията в Бургас.

Момчето, което прати двама в болница, е било на пазар в местно магазинче с майка си. Ученикът я чака отпред, но по едно време чува, че няколко момчета отправят неприлични реплики към майка му. Те я заплашват и отправят нецензурни псувни към жената. Тогава на 18-годишния младеж му кипва. Нахълтва в магазина с бойна крачка и започва да раздава правосъдие. Подпуква и тримата хулигани, които обиждат майка му. Очевидно младежът има познания в бойните изкуства и успява да надделее и над тримата. Единият осъмва със счупен нос, другият е с тежка фрактура на челюстта, а третият, 15-годишен тийнейджър, се разминава само с мозъчно сътресение.

Реклама

След като поваля триото на земята, с майка му си тръгват, но след малко отзовалите се на мястото ченгета спипват нападателя.

Впоследствие в града се събраха родители на деца, които казват, че синовете и дъщерите им са заплашвани и наблюдавани от сочения за извършител. На пострадалите версията е друга. Те твърдят, че за заплашвани от побойника и са нападнати изневиделица. Пребитите младежи разказват пред ченгетата, че след възникнал битов спор между роднини на нападателя те го извикали да ги брани пред тях, а той взел, че ги пребил брутално.

Соченият за извършител все още няма повдигнато обвинение, но в града казват, че е известен с хулигански прояви. Той е задържан веднага за срок до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство. Родителите на децата обаче споделят, че те все още получават заплахи от 18-годишния нападател и се притесняват.

Четете още

Момичета пребиха брутално ученичка заради гадже

Момичета пребиха брутално ученичка заради гадже

Жестоко пребитата Ванеса проходи

Жестоко пребитата Ванеса проходи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама