Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/18808916 www.bgdnes.bg

Баща уби детето си с дървен кол

След жестокия побой го кара в болница, но тийнейджърът вече е починал

Баща уби 17-годишния си син с дървен кол след семеен скандал в Монтана. За кървавата трагедия, която се разигра във вторник, съобщават от полицията в града.

В ранни зори на 3 септември избухва скандал в семейството, което живее в монтанския квартал "Кошарник". Страстите се нажежават и 36-годишният татко, потънал в ярост, губи разума си. Бащата хваща дървен кол от двора на къщата и запуква безпощадно сина си. Първият удар попада в гърдите на тийнейджъра. Момчето пада на земята, едва може да си поеме въздух, но таткото не спира. Бащата продължава да го налага в гърдите и в корема с тоягата, докато синът му лежи безпомощен на земята. Когато осъзнава какво е сторил, го мята на колата, за да го закара в болницата. Пристигат в лечебното заведение, но вече е твърде късно. 17-годишното момче е починало от тежките удари, нанесени му от татко му. Когато медиците преглеждат тялото на детето, разбират, че става въпрос за умишлен побой и насилствена смърт. Медиците откриват множество кръвонасядания и отоци в гърдите и сериозни вътрешни кръвоизливи. Без да се замислят, лекарите веднага подават сигнал до полицията. Само след броени минути пристигат няколко патрулки от Криминална полиция, но от таткото няма и следа. Това не пречи на органите на реда да му хванат дирите и да го закопчаят. Когато го арестуват, става ясно, че 36-годишният мъж е криминално проявен и е осъждан в миналото.

Докато търка наровете в килия в ареста в Монтана, полицията разпитва множество свидетели. Показания са взети и от майката на убитото момче, която по неофициална информация е присъствала на ужасяващото убийство. Трупът е оставен за извършване на аутопсия в МБАЛ - Монтана. Бащата го грози доживот зад решетките, ако се докаже, че убийството е извършено умишлено.

Четете още

Обвинение за умишлено убийство получи младежа, умъртвил жена си с чук в ромско гето

Обвинение за умишлено убийство получи младежа, умъртвил жена си с чук в ромско гето

Убиецът на банкерката от Бургас пуснат на свобода

Убиецът на банкерката от Бургас пуснат на свобода

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама