Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/18934931 www.bgdnes.bg

(ВИДЕО) Вижте как арестуват охранителите биячи от Студентски град

Сгащиха бандитите, пребили мъж в столична дискотека, съобщават от полицията в София.

Разследването започва след като на 23 юли в полицията постъпва сигнал от болница в Благоевград. Сигналът е за хоспитализиран мъж в тежко състояние. Заради кръвоизлив в корема се налага медиците да го оперират по спешност, за да спасят живота му.

Жертвата е докарана от роднини, след като по техни думи е отказал хоспитализация в столична болница. От свидетелските показания криминалистите изяснява  какво се е случило. След конфликт в столичната дискотека, четиримата охранители на дискотеката извеждат мъжа и негов приятел. По неясни към момента обстоятелства бабаитите прабиват и двамата брутално.

Реклама

По случая в Седмо РУ е образувано досъдебно производство. В хода на разследването, разпитите на свиделите и издирването на побойниците, четирима охранители са задържани. Тук можете да видите как ги арестуват:

Досъдебното производство е докладвано в Софийската районна прокуратура и извършителите вече са с подвигнати обвинения.

От прокуратурата допълват, че са привлечени към наказателна отговорност и трима младежи, които на същата дата - 23 юли 2024 г., около 04,00 часа, са нанесли телесни повреди на двама мъже пред заведение в Студентски град. Обвиняемият Н.С. е причинил тежка телесна повреда на Г.С., след като го ударил с крак в корема, предизвиквайки разкъсване на дебелото черво и кръвоизлив. По същото време Ж.М. и Б.Т., действащи като охранители, са нанесли удари на Ж.И., причинявайки му лека телесна повреда. И тримата обвиняеми са действали по хулигански подбуди.

Н.С., който е осъждан, е задържан за 72 часа, като се очаква съдът да определи мярка за „задържане под стража". Ж.М. и Б.Т. са с наложена мярка "гаранция" в размер на 2000 лева.

Четете още

Насилник е осакатил жена след тричасов побой от ревност, задържан е три дни по-късно

Насилник е осакатил жена след тричасов побой от ревност, задържан е три дни по-късно

Надрусан англичанин системно и жестоко пребива любимата

Надрусан англичанин системно и жестоко пребива любимата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама