Реклама
https://www.bgdnes.bg/novini/article/18510267 www.bgdnes.bg

Супер жребий за Киуан и Ибанес

Хавиер Ибанес (57 кг) и Рами Киуан (71 кг) се разминаха с основните фаворити в мачовете до медал на олимпийския боксов турнир.

Доста по-трудно ще бъде на двете ни представителки при жените Станимира Петрова (54 кг) и Светлана Каменова (57 кг) и нa Радослав Росенов (63,5 кг).

Реклама

Ибанес беше поставен и ще има нужда от две победи за медал. Той стартира срещу Айдер Абдураимов (Укр). При успех следващият противник ще бъде излъчен от битката между Харада (Яп) и Гонсалес (Кол).

Добър е жребият и на Киуан. Той има нужда от три победи. Неговият първи опонент е Дамиан Дуркач (Пол), пише jungle.bg. Най-сериозното изпитание е талантливият американец Омари Джоунс. Той е потенциален съперник на четвъртфинала.

Росенов започва с Баходур Усмонов (Тад). При две победи най-вероятно ще се бие със световния шампион Руслан Абдулаев за медал.

Петрова ще почива в първи кръг. След това вероятно ще се изправи срещу световната шампионка Хуан Хсиао-Вен. Каменова започва срещу опитната ирландка Михаела Уолш. При успех на четвъртфинал вероятно ще я чака лидерката в схемата Лин Ю-Тин.

Четете още

Олимпийският ни боксьор Радослав Росенов:
Готов съм за титла в Париж

Олимпийският ни боксьор Радослав Росенов: Готов съм за титла в Париж

Боксьорът Рами Киуан: Отивам на олимпиадата за злато

Боксьорът Рами Киуан: Отивам на олимпиадата за злато

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама