Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13001215 www.bgdnes.bg

Българката Мелани праща полиция на Картър преди смъртта му

Мартин намира безжизнения певец във ваната

Арън Картър имаше проблеми с полицията три дни преди да умре заради майката на детето му, Мелани Мартин. Българката и певецът постоянно се събираха и разделяха през последните три години, като скандалите им нямаха край. Не е ясно какъв е бил статутът им към момента на смъртта на изпълнителя.

Два дни преди да бъде намерен безжизнен във ваната, Картър е спрян от полицията, докато шофира. Проверката е след сигнал от страна на Мелани, че кара в нетрезво състояние. Самата блондинка е в своя рейндж роувър след Картър. След направени полеви тестове се оказва, че звездата не е под влиянието на алкохол или наркотични вещества. Вбесеният Картър качи клип в социалните мрежи, в който споделя, че Мартин е насъскала полицията срещу него.

Реклама

Картър и Мелани водеха дела за родителските права над сина им, който е на 11 месеца. Двойката посрещна малкото момченце на 22 ноември миналата година. То ще празнува първия си рожден ден по-малко от месец след смъртта на баща му.

Всъщност скоро след раждането на детето двойката обяви раздялата си заради проблемите на Арън с алкохола и опиатите. Преди известно време певецът разкри, че майката на Мартин има временно попечителство над малкия Принс поради опасенията за домашното насилие и употреба на наркотици от родителите. Изпълнителят на няколко пъти влиза в програма за доброволна рехабилитация в опит да си върне попечителството, но крайно решение към момента на смъртта му нямаше. Двамата с Мелани се събраха за последно през юни тази година.

Смъртта на брата на певеца от "Бекстрийт Бойс" Ник Картър тъне в мистерия. Около събитията има куп несъответствия. Според съседи мъртвият Арън е открит от прислужницата си. Един от комшиите му разказа, че са чули служителката на Картър да крещи: "Той е мъртъв! Той е мъртъв!", попадайки на тялото на певеца и риалити звезда. Мелани пристигнала малко по-късно обезумяла, но не била допусната до къщата.

Мартин е тази, която намира безжизненото тяло на Картър във ваната на 5 ноември, обяви представител на певеца и семейството му. Българката подава сигнал на 911 около 11,00 ч. преди обяд. Малко след това домът на певеца е заобиколен от автомобили на шерифа и парамедици. Имотът е обграден с предупредителна лента. Мартин бе снимана да ридае отпред, докато мъж и жена я извеждат и подкрепят. След това българката бе отведена в неизвестна посока.

Блондинката не спира да качва постове за любимия си в социалните мрежи след смъртта му.

"Арън, обичам те безмерно! Ти си моята сродна душа, бащата на детето ми, целият ми свят. Не знам как ще продължа без теб, любов моя. Преживели сме толкова много заедно. Животът ми никога няма да бъде същият без теб в него. Ти донесе толкова много радост в живота ми въпреки нашите проблеми. Нашата любов един към друг винаги беше силна и никога не можеше да бъде прекъсната. Бяхме в това за цял живот. Никога няма да спра да те обичам или да ми липсваш. Благодаря ти, че ми даде нашия син. Ще го отгледам, като му кажа как си бил толкова невероятен мъж, който го обичаше и се гордееше толкова с него. Обичам те!", гласи само един от тях.

Реклама
Реклама
Реклама