Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13825412 www.bgdnes.bg

Сексбомбата Антония от "Фермата" се залюби с нов

Лъсна първата публична връзка

След раздялата с Петър хубавицата свали мъжага на име Георги, той я глези в лодка на Занзибар

Сексбомбата от шестия сезон на "Фермата" Антония има ново гадже, видя "България Днес". Красавицата от известно време има връзка с мъж на име Георги.

Реклама

Мъжагата е първата публична връзка за хубавицата, след като се раздели с пилота Петър. Антония и летецът се залюбиха след края на "Фермата". Авантюрата им приключи скоропостижно.

Мацката, родена в Асеновград, и новият мъж до нея са заедно от близо година.

За празника на влюбените Св. Валентин мачото води любимата си на екзотична дестинация. Двойката прекарва 14 февруари в Занзибар, където обикаля с лодка, наслаждава се на невероятно красивите залези и чат-пат кара колело из острова. Именно оттам Антония качи първите си снимки с новата си изгора. Двамата позират пред огромно сърце, а под фотоса красавицата публикува няколко влюбените емотикона.

Новият на Антония е запален по татуировките. Георги има редица рисунки по тялото си.

С какво точно се занимава, не е ясно, но изглежда като човек с възможности. В последните няколко месеца Антония споделя кадри от скъпи курорти. Ала чак наскоро показа снимки с човека, който я води по тузарските места. Това навява на мисълта, че връзката им е доста сериозна. И нищо чудно скоро мацката да получи пръстен. Тя е вече на 30 години и със сигурност се замисля над това да създаде семейство.

Новият мъжага на сексбомбата от "Фермата" със сигурност се радва на огромния бюст на красавицата. Преди година Антония наля няколкостотин кубика в балконите си и вече изпреварва много девойки с едни гърди напред. Бизнес дамата, за каквато се представя самата тя, не спира да се фука с новите си бомби и постоянно ги пъчи на снимките си по бански.

Четете още

Сексбомба от "Фермата" би шута на ревниво гадже

Сексбомба от "Фермата" би шута на ревниво гадже

Антония от "Фермата" би шута на пилота
Антония от "Фермата" би шута на пилота

Антония от "Фермата" би шута на пилота

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама