Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13886533 www.bgdnes.bg

Борис Дали спасил Преслава от зли очи

Певецът владее мистични техники с чудодейни думи и ритуали

Попфолк певецът Борис Дали владее мистична техника против урочасване. Певецът многократно е изправял на крака приятелите си с чудодейни думи и ритуали. Сред тях са и колеги, атакувани от зли очи.

Само преди месеци Борко е помогнал на Преслава на съвместно парти пред българи в Палма де Майорка. Той премахнал лошата енергия чрез кадене, а за да намери необходимите три трески, разковал гардероб в гримьорната й.

Реклама

"От малък знам как се действа при уроки от баба ми. Освен това цял живот правя мебели и нямам проблем и с треските", смее се Борис Дали на случката.

Той е в голямата тумба на Галена, Преслава и Соня Немска и групичката често се забавлява и извън заведенията. "Помагаме си с каквото можем, не само при уроки. И с Елена Паришева, и с Коцето, и с Емилия сме много добра комбина навсякъде", казва Борис.

Освен че разбира от чудодейните рецепти, Дали показва и комедиен талант в минисериала "Ракия Сънрайз", а преди години дори е общински съветник в родния си град Бобовдол. Шефът му в "Пайнер" Митко Димитров му измислил псевдонима Борис Дали. "Казвам се Борислав Делибалтов, а като ме питат дали имам нещо общо с художника, умирам от смях", с усмивка споделя Борето.

Преди време тримата с Илиян и Коцето пуснаха хита "Палатка", с която засенчиха всичките си сексапилни колежки от "Пайнер". "Вярно, тогава най-много ходихме на участия", спомня си Дали.

"Не знам дали помагам на хората с моето баене, обаче винаги преди изява се обръщам към Всевишния и благодаря от сърце", казва певецът. И има защо - явно Бог бди над Дали, като се има предвид увлечението му към екстремното. Фолкпевецът е скачал с парашут от 3000 метра височина, неотдавна се научил и да пилотира самолет, а в гаража си къта цели 8 мотора. От екшън хобито, за което не му остава много време, най-много се кръсти майка му. "Декориран съм с няколко белега по тялото, имам и травми по краката, но си нося икона за късмет и морско образувание, известно като дяволски нокът, намерено на плажа. Те ме пазят", споделя изпълнителят.

Четете още

Преслава е миньонче до Любо Чука

Преслава е миньонче до Любо Чука

Преслава и Галена се борят за певица на годината

Преслава и Галена се борят за певица на годината

Преслава пак поведе чалгата

Преслава пак поведе чалгата

Преслава пя с Мария Илиева

Преслава пя с Мария Илиева

Реклама
Реклама
Реклама