Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14181021 www.bgdnes.bg

Вижте в кой град Ергенът официално ще покаже избраницата си!

Официално!

Евгени прави концерт в Античния театър, там ще обяви коя е жената, която обича

Най-личният Ерген на републиката Евгени Генчев ще представи пред родния си град Пловдив официално избраницата си на 3 юни. Това ще се случи в Античния театър, където къдрокосият красавец ще изнесе концерт за първи път пред родна публика. В спектакъла ще участва и жената, която той ще си избере след края на шоуто, което ще завърши на 19 май.

Реклама

Както вече писахме, Ергенът наистина е намерил любовта в предаването и дори е подготвил сватба с избраницата са. Според информацията към момента става дума за Елена, която е запленила Евгени с чар и ум.

"Много се вълнувам. Това ще е моята музика, ще покажа на хората моя свят и жената, която харесвам", казва Евгени. Момчето, което си тръгна от града на тепетата и превзе високи артистични върхове, ще направи не просто концерт, а истинско клавирно шоу с негови аранжименти на композиции от Албинони до Queen и Nirvana. Евгени е подбрал произведения, които са близки до сърцето му и които са оставили траен отпечатък във времето и музикалната история. С тях той ще поздрави и любимата си, за която вече е 90% ясно, че ще сключи брак с нея.

"И мястото е важно за мен - тук е първият концерт, на който съм присъствал като дете. Ще има и гост-музиканти, които все още са изненада", казва красавецът.

Докато репетира за изявата си на 3 юни, Евгени се занимава и с друго свое хоби - стреля на стрелбище. За това изцяло мъжко увлечение го запалва баща му. "Всяка свободна минута съм там", смее се Евгени.

Междувременно и турбофолкът в лицето на най-личната му представителка Софи Маринова също направи песен за Ергена. Сладкогласната певица избра в клипа към парчето да участва една от красавиците, които се бореха за сърцето на Генчев - Милица. Тя вече излезе от предаването, но двамата с Евгени се чуват по телефона. "Не съжалявам за участието си, беше прекрасна магия", казва Мили.

Освен нея в клипа на Софка участват още две мадами, както и красавец, който раздава рози и ухажва с тях.

Четете още

Ергенът с гореща любовна изповед от Боряна

Ергенът с гореща любовна изповед от Боряна

Ергенът пощади Ирина, целувките с Елена не спират

Ергенът пощади Ирина, целувките с Елена не спират

Ергенът Евгени е готов със сватбата

Ергенът Евгени е готов със сватбата

Победителката от "Ергенът" със забрана да говори

Победителката от "Ергенът" със забрана да говори

Реклама
Реклама
Реклама