Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14198982 www.bgdnes.bg

Голи крака и пъпове за ЧРД на Лорена

Десита, Джордан и компания се вихрят на партито 

Чалга дива излива шотове в устата на жена 

Щуро парти спретва чалга дивата Лорена.

За 38-ия си рожден ден фолкпевицата от Царево събира приятели и колеги в дискотека в Студентски град в столицата.

Типично в духа на нощните чалга заведения купонът преминава зрелищно и с много горещи сцени. В един от кулминационните моменти фолкаджийката кляка на бара и започва да налива шотове в устата на купонясваща жена. Любопитно е, че Галена, с която Лорена е много близка приятелка, също е почитателка на алкохолните шотове, но предпочита сама да ги преглъща.

Реклама

Рожденичката здравата се раздава на веселбата и се включва ударно с песни, вместо да стои в сепарето и да си почива. А в компанията не липсват популярни лица. Най-актуалната млада фолкпевица Десита хваща микрофона и вдига дискотеката на крака. С изпълнения се отчита и Джордан, който не се свени да покаже близост с рожденичката. Окрилени от щурата вечер, и други мъже се впускат да прегръщат и целуват Лорена, която видимо се радва на вниманието.

В късните часове на нощта градусите на настроението вече са достигнали рекордни висоти. Безкрайни дълги крака и разголени пъпове изпъкват в сепарето на купонджиите, като се явяват намеци за опипване и облизване.

"Може би една идея съм по-емоционална. Даже мои приятели ми се карат, че когато има човек около мен в компанията, когото не харесвам, направо ми се изписва на лицето. Не мога да се прикривам и предпочитам винаги да си казвам, когато нещо не ми е окей, отколкото да лицемернича и да крия. Не знам дали е плюс или минус, но предпочитам да бъда заобиколена от такива емоционални хора. Галена също е толкова лъчезарен и позитивен човек и го показва. Когато не харесва някого, също й личи. Затова дръжте най-верните си хора. Приятелството е най-ценното нещо. Дори от любовта", прави обобщение на житейския си път Лорена.

Четете още

Лорена се въоръжи!

Лорена се въоръжи!

Лорена трудно се наспива

Лорена трудно се наспива

Фолкпевицата Лорена пред "България Днес":  Безумие е да решаваме проблеми с война

Фолкпевицата Лорена пред "България Днес": Безумие е да решаваме проблеми с война

Фолкпевицата Лорена: За разлика от депутатите, на мен ми искат зелен сертификат
Фолкпевицата Лорена: За разлика от депутатите, на мен ми искат зелен сертификат

Фолкпевицата Лорена: За разлика от депутатите, на мен ми искат зелен сертификат

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама