Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14262888 www.bgdnes.bg

Бившият на Русата Златка напусна завинаги "Сървайвър", Благо Джизъса остава на "Острова на отшелниците"

Георги Валентинов напусна завинаги "Сървайвър" след ожесточена надпревара на "Острова на отшелниците" с кануистката Станилия и Благо Джизъса.

"Това беше училище по живот. Паднах в битката, но излизам с чисто сърце", каза ММА-боецът, който е бивше гадже на Русата Златка. Той благодари на спорта, култивирал у него "мъжкарски качества", най-важното от което според Валентинов е "да си държиш на думата" и да си "далеч от лицемерието".

Реклама

"Жоро, ти ставаш първия член на журито, което ще определи победителя", обяви Джаферович.

На Острова след напускането на атлета останаха да мерят сили в следващите сражения Станилия и Благо Джизъса. Стани жертва скрития си идол в полза на съотборничката си Снежана Макавеева и пое вместо нея ударите на елиминациите, които я запратиха в отбора на отшелниците. Кануистката обясни постъпката си с конструкцията, която направила актрисата в лагера, и тя много искала тя да се върне там и да й се радва.

Самата Макавеева определи като грешка саможертвата на съотборничката си. "Нека за първи път да помълча", каза тя, когато хърватинът й даде думата за коментар.

Мнозинството от сървайвърите бе нарочило за прогонване към Острова бившата любима на Мариан Вълев. Мотивите бяха почти едни и същи: грубото държане и подмолните ходове на актрисата. 

  С видимо желание да натрие носа на Снежана гласува за изгонването й певицата Татяна. Тя не скри своята отдавнашна непоносимост към нея. Силно недолюбвана се оказа Макавеева и от фотографа Светльо. Братът на фолкзвездата Константин заяви, че с вота си срещу нея я наказва заради непрекъснатите й злостни одумки по негов адрес.  

Четете още

С мучене на бик Жоро грабна яйцата за отбора на "Известните"

С мучене на бик Жоро грабна яйцата за отбора на "Известните"

Жоро Валентинов с драматична победа
Жоро Валентинов с драматична победа

Жоро Валентинов с драматична победа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама