Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14357292 www.bgdnes.bg

Убиха кучето, което пее Лили Иванова

Хиляди скърбят 

4-годишната Жаклин е блъсната два месеца след рождения си ден 

Кола блъсна и уби единствения у нас пеещ померан - Жаклин. Кучето, което тежеше не повече от 5 килограма, е било премазано от автомобил на няколко метра от дома му столичния квартал Владая. След като е блъснал животното, шофьорът отпрашил с бясна скорост.

Теодор и Нора, които са собствениците на Жаклин, разказват, че след удара кученцето умира на място. Теодор подгонва колата и малко след това я спира.

Реклама

"Отворих вратата, жената вътре не знаеше къде се намира - беше във видимо нетрезво състояние. После разбрах от хората, че редовно шофира пияна. По-късно вечерта пак я срещнах, а тя не ме помнеше. Знаеше, че е бутнала кучето, но впоследствие започна да отрича", каза собственикът на пеещото куче.

Померанът Жаки има хиляди последователи в социалните мрежи. Нейната собственичка Нора редовно публикуваше клипчета, в които кучето, облечено в кокетни роклички, пее. Животинчето изпълняваше хитовете на Лили Иванова и други родни звезди. Клипчетата на Жаки стопляха сърцата на хилядите й фенове. През февруари кученцето стана на 4 години, а нейните стопани качиха клипче как животинчето се радва на кучешката си торта и подаръците, които е получило.

Теодор сподели информация за жената, която прегазила домашния му любимец. Той предполага, че това е Петя У. от Банкя, която работи в дом за възрастни хора "Св. Сава" във Владая.

"Много ще ни липсваш, мила Жаки! Обичаме те безкрайно много! Благодарим от сърце на всички хора, които също я обичаха толкова много, споделяха и й се радваха. За нас Жаклин беше част от нашето семейство и загубата е изключително тежка! Тя беше мила, добра, сговорчива, любвеобилна, красива и уникална мъничка душичка! Почивай в мир, мила Жаки", сподели във фейсбук профила си Нора.

Освобождават шофьорката от работа

"Освобождаваме Петя от работа. Тя работи като санитарка от 4 години в дома за възрастни хора "Св. Сава" във Владая. По време на работа не съм в видяла да пие или да идва в нетрезво състояние. В момента тече предизвестието й, което е пуснато на 18 април заради друг инцидент и ще работи при нас до 17 май."

Това сподели пред "България Днес" работодателката на Петя - Славина Гугулянова.

Славина споделя, че обича животните и тя самата има кучета, едно от които осиновено от приют.

"Не защитавам стореното от Петя. Като полицейска съпруга остро осъждам неспазването на закона и смятам, че всеки трябва да носи отговорност за действията си. Като собственик на чихуахуа бих искала да препоръчам на стопаните на кучета да пазят животните си и да ги водят на каишка", заяви Гугулянова.

Четете още

ЛУНА: Предлагам дует на ЛИЛИ!

ЛУНА: Предлагам дует на ЛИЛИ!

Лили предизвика фурор в столична болница

Лили предизвика фурор в столична болница

Реклама
Реклама
Реклама