Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14400269 www.bgdnes.bg

ОФИЦИАЛНО! Анелия забрави Коко Динев, вижте какво направи за новия

Анелия окончателно забрави Коко Динев!

Бизнесменът от Сандански и фолкпевицата имат дъщеря Ивон, а откакто двамата са разделени изпълнителката на "Дай ми още" разкрива, че не е допускала надълбоко в себе си друг мъж. Докато не се появява Любомир и той измества Коко финално от сърцето на чернокосата красавица.

За да засвидетелства огромната си любов към новия си избраник, Анелия му посвети цяла нова песен. Романтичното парче фолкаджийката озаглави "Любо(в)", което красноречиво говори за емоциите и вълненията на певицата.

Реклама

"Песента е посветена на моя любим мъж Любомир, с когото от година и половина сме заедно. След толкова години за първи път допуснах мъж дълбоко в сърцето си", разкри Анелия в предаването "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви.

По думите на брюнетката това било много специално парче.

"Обикновено не говоря за личния си живот, но тук има послание, все пак песента носи неговото име. Хубаво е хората да са влюбени, любовта е голяма муза. Душите ни се докоснаха. Любо е специален – след бащата на детето ми, това е мъжът, когото допуснах до себе си. Аз трудно се доверявам", обясни още Анелия.

Изпълнителката на "Няма драма" призна, че душата й имала нужда да споделя.

"В последните нови години например всички се радват на празника, а аз се обръщах настрани и сълзичките ми падаха. Бях се затворила в себе си, не бях готова да се доверя, сподели Анелия.

Четете още

Анелия подари мерцедес на щерката

Анелия подари мерцедес на щерката

Анелия обичала новия колкото Коко Динев

Анелия обичала новия колкото Коко Динев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама