Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14522398 www.bgdnes.bg

1, 2, 3... Трима се обясняват в любов на Ева Кикерезова

И известните са били на бал

Ерол от "Уикеда" се "изсипал" с "Икарус" на жълтите павета, на Карина Караньотова й паднали подплънките за гърди

"1, 2, 3, 4, 5,... 12, урааа!"

Това броене чуваме от безброй години, дойде ли месец май. Когато учениците от последния клас най-сетне приключват "с това мъчение", даскалото, и подхващат пътя си под мишница.

Реклама

Нощта на завършването. Балът. Помни ли се и какви емоции оставя у нас, това попитахме известните.

"На бала ни три момчета ми се обясниха в любов. Попитах ги: "Какво правихте през тези години, та чак сега ми го казвате?", припомня си нощта на завършването на средното си образование усмихнатата и сексапилна синоптичка в БНТ Ева Кикерезова. Понеже е с права коса, тя решава да я направи на букли. Но в самия ден на купона било студено и дъждовно, трябвало да мине през половин София, докато стигне до някогашния х-л "Амбасадор" в столицата, и от прическата й накрая не останало нищо.

Роклята на общинския репортер в БНТ Карина Караньотова пък била копирана от такава на певицата Глория - златна. "Бях със златни обувки, златна чанта и подплънки за гърдите. По едно време подплънките ми паднаха и аз ги оставих на гардероб. Когато си взимахме дрехите и трябваше да си ги искам, стана доста конфузно", сеща се през смях доведената дъщеря на секссимвола на киното ни Аня Пенчева.

Балът на Карина бил в дипломатическия клуб в Горна баня и баща й, спринтьорът Ивайло Караньотов, я закарал дотам с червен "Фолксваген" кабрио от 70-те години на миналия век. През целия път Карина натискала клаксона на возилото, който бил до шофьорската седалка.

"О, аз от бала ми направо отидох на работа за живо предаване на "Мело тв Мания" - с роклята, с обувките и с каквото ми беше останало от грима и прическата", разказва рожденичката от вчера, певицата Йоанна Драгнева. Разбира се, гримьорите и фризьорите в обществената телевизия се погрижили за добрия външен вид на представилата ни впоследствие на конкурса "Евровизия" тогавашна абитуриентка.

Реклама

"Сега, като гледам снимките, се забавлявам. Минало е доста време, всичко е различно. Роклята я носих и след това, не беше нищо особено. Но обувките помня, че бяха много скъпи. Но за времето си бях много хубава!", разказва изпълнителката на DJ Take Me Away. За прекрасната вечеринка допринесла и китарата, която Йоанна и съучениците й от Музикалното училище в София подарили на класния им ръководител г-н Дойчинов.

"Майка ми искаше да се откаже от мен в Държавен вестник! Заплаши ме, че ако така отида на бала, ще има последствия", разказва вече гологлавия вокал на ска бандата "Уикеда" Ерол Ибрахимов. Тогава изпълнителят на "Мариана" бил с огромна коса, която старателно криел от училищния надзор, за да не бъде подстригана. Все пак говоря за 1987-а г. Не разрешаваха дълги коси, а моята приличаше на гръмнала.

И за да не ме виждат на входа в училище, влизах през прозорците на тоалетните и редовно стрясках лелките чистачки, добавя Ерол. От тогавашното СПТУ "Летец Христо Топракчиев" в родното Божурище басистът на групата излиза с тапия на стругар и стига с половината от класа си до ресторант "България" срещу Руската църква в София с... автобус "Икарус". "Изсипахме се на жълтите павета отбор крещящи идиоти и ошашкахме хората. Ами, от училище ни го бяха организирали транспорта. И ние се възползвахме от червения пушещ автобус! А не като някои други наши съученици да "гъзареем" със западни коли", спомня си музикантът.

Четете още

Иво вози с линейки абитуриенти в нужда

Иво вози с линейки абитуриенти в нужда

Райският газ поевтиня ДВОЙНО за баловете, забраните на депутатите не трогват никого

Райският газ поевтиня ДВОЙНО за баловете, забраните на депутатите не трогват никого

Реклама
Реклама
Реклама