Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14522595 www.bgdnes.bg

Коцето Калки ГНЕВЕН пред "България Днес": Вдигат гражданската, за да си пълнят джобовете

Големият проблем е, че всичко поскъпва, негодува шефката на силиконките Мариана Маринова 

"Вдигат гражданската отговорност, за да си пълнят джобовете! Застраховката и сега е неоправдано скъпа. Не вярвам, че вдигат цената й, за да направят нещо добро с тези пари. Няма как да имам положително отношение към поредното увеличение. Всичко се отразява на наш гръб и е за наша сметка. Това ще се отрази негативно на хората, които си изкарват прехраната с честен труд."

Реклама

Това коментира Коцето Калки пред "България Днес" по повод информацията, че цената на задължителната застраховка "Гражданска отговорност" се увеличава от този месец, като при различните застрахователни компании скокът варира от 15 до 20 %. Така задължителната застраховка ще струва на шофьорите между 250 и 600 лв.

"Темата е много по-обширна от това дали вдигат гражданската на автомобилите. Най-големият проблем е, че цените на всичко се увеличиха главоломно по 3-4 пъти и това се забелязва от всеки. В същото време заплатите на хората са си същите. И това е страшно, защото хората с по 1200-1300 лв., което за България е едно добро възнаграждение, се чудят как да преживеят", сподели пред вестника шефката на силиконките Мариана Маринова.

Силно възмутена от ситуацията в държавата ни, Мариана решила да си направи експеримент, в който да задели 1300 лв. за нея и двете и деца и да се опита да изкара месеца с тези пари.

"Стигнаха ми за две седмици! Без да ходя по ресторанти, да си купувам дрехи или да си позволявам нещо допълнително. Само за пазар в супермаркета, гориво за автомобила и да си плащам ток и вода. Парите не ми стигнаха за най-основните неща, а как да живеят хората с минимална заплата?", негодува Маринова.

Четете още

Коцето Калки пред "България Днес":  Ако ударя джакпота, ще пея на Еверест!

Коцето Калки пред "България Днес": Ако ударя джакпота, ще пея на Еверест!

Коцето Калки: 11-годишният ми син стана сценарист
Коцето Калки: 11-годишният ми син стана сценарист

Коцето Калки: 11-годишният ми син стана сценарист

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама