Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14539677 www.bgdnes.bg

Тв звезда разделила чалгарите Джулия и Кристиян

Внучката на легендата на "Левски" Стефан Стайков - Дени, е новата на звездата от "София ден и нощ"

Тв звезда е причината чалгаджията Кристиян Кирилов да се раздели с колежката си Джулия. Попфолк семейството изненадващо за мнозина обяви, че се развежда. Двойката бе женена близо 3 години. Според разделящите се певци в краха на връзката им не стои трети човек.

Реклама

Оказва се обаче, че не е точно така. Както "България Днес" първо писа, мускулестият Кристиян се е залюбил с тв звездата Дени.

Двойката вече не се крие, а сама призна за авантюрата си. Направи го, като качи заедно снимки от Рилския манастир навръх 24 май.

"Благословена да си до мен", пише под кадъра Кирилов, на който е гушнал Дени.

 

Русото маце стана популярно преди няколко години у нас с участието си във формата "Един за друг". Тогава блондинката влезе в семейното риалити с тогавашната си половинка Дани. Малко след края на шоуто двойката обаче се раздели. Преди да се хване с Кирилов, Дени бе спрягана за гадже със сървайвъра Чефо. Новината за връзката им обаче така и не бе потвърдена от никого.

Кирилов стана популярен у нас с участието си в хитовия сериал "София ден и нощ". Там той бе в ролята на Митака. Дени пък е внучка на легендата на "Левски" - Стефан Стайков-Заека. 

Връзката на чалга певеца и мацката датира от няколко месеца. Именно заради русото изкушение Кристиян зарязва Джулия, която го вкара в попфолк средите. От месеци чалга двойката имала проблеми, издават близки до нея.

Дени и Кристиян пък се познавали от години, но любовта им пламнала чак сега. Разбира се, първата крачка към това направил мачото.

Четете още

Фолкпевицата Джулия: Животът ме раздели с този, с когото исках да бъда

Фолкпевицата Джулия: Животът ме раздели с този, с когото исках да бъда

Чалгата облече анцуг

Чалгата облече анцуг

Реклама
Реклама
Реклама