Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14667063 www.bgdnes.bg

10 000 лв. спечелиха в "Стани богат" професор Христо Пимпирев и Траян Траянов

10 000 лв. спечели тандемът професор Христо Пимпирев и Траян Траянов в играта "Стани богат" за благотворителните каузи на фондация "Заедно в час". Траянов е изпълнителен директор на фондацията.

В този сезон на предаването участват известни личности, а мястото на титулярния водещ Михаил Билалов се заема от гостуваща звезда. Професор Петър Стоянович задаваше въпросите, а Пимпирев и Траянов показаха завидни знания.

Реклама

"От коя част на говедото се прави рибай стекът", беше първият въпрос, който изглеждаше труден, но не и за Пимпирев и Траянов. От четирите възможни отговора: Опашката, врата, между 6 и 12 ребро и джолана, двамата посочиха верният. А именно - между 6 и 12 ребро. Тандемът не се затрудни и след това, когато трябваше да се изясни с кое знаменито събитие дели вестникарските заглавия коронацията на Елизабет II през юни 1953 г. Четирите възможни отговора бяха: Стъпването на Луната, изкачването на Еверест, полетът на Гагарин, падането на Стената. А верният отговор е изкачването на Еверест. Пимпирев и Траянов спряха на кота 10 000 лв., които отиват за каузи на фондация "Заедно в час".

След тях на стола на богатството седнаха математикът Георги Стоев и Ива Дойчинова, директор на радио "Фокус", които спечелиха 5000 лв. Във финала на епизода се включиха Вероника Маргаритова и Димитър Павлов. Двамата се задоволиха с 3000 лв., които отиват за "Заедно в час".

Четете още

Калин Сърменов шашна със знания Билалов в "Стани богат", Весела Бабинова пък взе 10 бона за добра кауза

Калин Сърменов шашна със знания Билалов в "Стани богат", Весела Бабинова пък взе 10 бона за добра кауза

ТЕСТ: Имате ли талант да забогатеете?

ТЕСТ: Имате ли талант да забогатеете?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама