Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14687819 www.bgdnes.bg

Ходене до тоалетна стряска Любо Киров за концерта с оркестъра на крал Чарлз III

Тоалетни вълнения разтревожиха Любо Киров!

Поп звездата е избран за специален гост от Английския камерен оркестър, който ще направи първия си концерт у нас. Шоуто на 13 юли ще се проведе на специална сцена пред Катедралния храм "Свети Александър Невски" в София.

"Цигуларят Васко Василев ни гостува след коронацията на Чарлз Трети и разказа, че е голяма чест. Но часове наред не е можел да отиде до тоалетна, защото са ги държали затворени заради мерки на сигурност", разказа водещият на "Преди обед" Сашо Кадиев.

Реклама

"Ще се подготвя предварително, знаейки тази случка с Васко Василев. Това е отговорност и тялото ти започва да се бунтува преди такъв концерт", отвърна на свой ред Киров, който беше гост в предаването по Би Ти Ви. Певецът призна, че не се чувства никак спокоен преди концерта, на който освен световни хитове, ще изпее и "Хубава си, моя горо" и "Облаче ле бяло".

Английският камерен оркестър е под патронажа на Чарлз още от 1977 г. и музикантите често свирят специално за кралското семейство. Любо Киров е избран заради диапозана на гласа си и разнообразния репертоар.

Четете още

КРАЙ! Галена и Любо Киров АУТ от "Гласът на България"

КРАЙ! Галена и Любо Киров АУТ от "Гласът на България"

Любо Киров най-продаван

Любо Киров най-продаван

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама