Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14707318 www.bgdnes.bg

ММА звездата Конър Макгрегър обвинен в анално изнасилване в тоалетна

Жена, чиято самоличност засега не се разкрива, е обвинила Конър Макгрегър в сексуално посегателство. Това съобщава американската медия TMZ.

Според официално писмо, подадено от базирания в Южна Флорида адвокат Ариел Мичъл към TMZ и Конър Макгрегър, ирландецът е обвинен в опит за изнасилване на жена в мъжката тоалетна на "Кейси Център Арена" в Маями след края на четвъртия двубой от финалите на НБА в петък, 9 юни.

Реклама

Медията допълва, че според писмото дамата е била отделена от приятелките си и принудена да се присъедини към компанията на бившия шампион на UFC и неговия бодигард в мъжката тоалетна. Там Макгрегър я е принудил със сила да участва в орален и анален сексуален акт с него. В писмото на адвокат Мичъл се пояснява, че жената все пак е успяла да удари Конър няколко пъти и да избяга. Така и не става ясно защо евентуалната потърпевша е решила да се облекчи в мъжката тоалетна.

Дамата се е оплакала на местните власти за престъплението, но не иска да повдига обвинения, а да потърси компенсация от Макгрегър. TMZ съобщават също, че полицията на Маями провежда разследване по случая вече няколко дни. UFC също публикува информация в уебсайта си, че провеждат свое разследване.

Представители на екипа на Макгрегър заявиха пред TMZ, че обвиненията са фалшиви. Това е пето подобно обвинение към Конър в рамките на четири години. Към момента той не бил намиран за виновен по нито едно от тях.

Обвиненията идват на фона на факта, че Конър  очаква четвърто дете с дългогодишната си половинка Дий Девлин.

Четете още

Четвърто дете за Макгрегър

Четвърто дете за Макгрегър

Нападнали жена на купон на Конър Макгрегър
Нападнали жена на купон на Конър Макгрегър

Нападнали жена на купон на Конър Макгрегър

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама