Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14708023 www.bgdnes.bg

Мис България кръщава волейболни бебета

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров избраха Цецо Соколов за духовен наставник

Мис България Нанси Карабойчева кръсти волейболните си бебета. Те са плод на любовта й с доскорошния национал на България Добромир Димитров. Красивата церемония се проведе в Пазарджик, където Димитров играе в местния "Хебър".

Реклама

Нанси и Добри имат две малки момчета, които вече са християнчета. Още повече че носят библейски имена - Матей и Йоан. Техните кръстници са не по-малко известни. Това са волейболната звезда Цветан Соколов и съпругата му Диляна, които също дойдоха с децата си.

"Малките ни християнчета. Благодарим на прекрасните им кръстници, че ще бъдат техни духовни наставници", каза Нанси и показа красиви снимки от кръщенето. Любопитното е, че в момента Цецо Соколов е в тих конфликт с националния селекционер по волейбол Пламен Константинов. Звездата отказа да играе в Лигата на нациите, но намери време да стане кръстник на децата на своите добри приятели Нанси и Добромир.

Веднага след кръщенето бившата Мис България и волейболистът си откраднаха малко време за семейна почивка. Заедно с двете си прясно покръстени деца фамилията отскочи за няколко дни на черноморския ни курорт Свети Влас. Нанси и Добри си обещаха следващата година да успеят за малко да се отделят от децата и да отидат сами на ваканция.

"Почивката тече, на мама и на тате им е добре, а на децата още повече - казва Нанси. - Хубаво е на море! Определено уцелихме на място за почивка - подходящо и за деца, подходящо и за двойки, които искат да си почиват. Ние отсега сме се заканили, че догодина ще си откраднем тук няколко дни само за двама ни с Добромир."

Миската и волейболистът са заедно от 13 години. Двамата се влюбват в един друг още като ученици. Нанси признава, че се надява в бъдеще да има и момиченце. "Опитваме се да сме позитивни като цяло и да покажем, че не е толкова трудно да гледаш малки деца, и то сам, защото нашите баби и дядовци имат огромното желание да ни помагат, но не са тук, всички работят - казва Карабойчева. - Имам страхотен съпруг, който ми помага във всичко, и мога да ги оставя на него съвсем спокойно и двамата. Така че се справяме и се надяваме повече млади родители да повярват, че могат да се справят, и по-смело да предприемат тази крачка."

Четете още

Нанси Карабойчева помага на баба
Нанси Карабойчева помага на баба

Нанси Карабойчева помага на баба

Нанси Карабойчева и сестра й по дупета

Нанси Карабойчева и сестра й по дупета

Реклама
Реклама
Реклама