Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14732850 www.bgdnes.bg

Карамански-младши не е разделен с гаджето

По-влюбени от всякога 

Една от най-обсъжданите двойки се глези отново с луксозна почивка 

Иво Карамански-младши и инфлуенсърката Антоанет Пепе са по-влюбени от всякога и никога не са се разделяли. Една от най-обсъжданите двойки у нас опроверга всички слухове, че вече не са заедно, като отидоха на луксозна почивка. Синът на подземния бос и интернет звездата дори взеха трите деца на красавицата със себе си и наподобиха щастливо италианско семейство.

Двойката се поглези за няколко дни в скъп хотел във Велинград, за който броят по 960 лв. за нощувка. Антоанет и Иво си наеха огромен мезонет със сауна и всякакви екстри, за да си подсигурят комфорта на максимум. Спа, външни джакузита и анимация за тримата малчугани превърнаха семейната им ваканция в истински рай. Разбира се, влогърката не пропусна да заснеме видео, което да сподели с последователите си. На кадрите неизменно присъства Карамански, който грам не се притеснява от изкуствената си ръка. През 2021 г. в зловеща катастрофа в Нидерландия 26-годишният мъж губи ръката си и оттогава е с роботизиран горен крайник. В началото Иво не обича да говори за това и да показва механиката по себе си. От кадрите, които Антоанет пуска, се вижда, че младежът вече няма такива притеснения пред новото си семейство, тъй като често се мярка дори без протеза пред обектива.

Реклама

"Щастливи сме. Не спираме да пътуваме и се обичаме много", категорична е Пепе.

Иво е със 7 години по-млад от Антоанет и изглежда, че е приел с отворени обятия нейните 3 деца от бившите й мъже. Двамата се познават от дълги години, тъй като са били в една компания. Антоанет неведнъж е споделяла, че още тогава Карамански я е харесвал, но го е приемала като по-малък брат. След раздялата с последния й мъж - Филяка, инфлуенсърката е тази, която прави първата крачка към мафиотския син, и магията се случва.

В началото на връзката им фамилията на Антоанет е сериозно притеснена от възрастовата им разлика. В същото време в семейството на Иво приемат Пепе без каквито и да било тревоги. Нели Атанасова и Александър Сано дори се похвалиха на Нова година с подарък от младите. Макар една от най-обсъжданите двойки да се ползва с подкрепата на семействата им, негативните коментари в мрежата по техен адрес не стихват. Това не спира влюбените да си пускат снимки от различни пътувания и да натриват носовете на тези, които им завиждат.

Четете още

Карамански-младши иска дете от гаджето си Антоанет Пепе, тя му отказва

Карамански-младши иска дете от гаджето си Антоанет Пепе, тя му отказва

Карамански глези гаджето в Испания

Карамански глези гаджето в Испания

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама