Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14755304 www.bgdnes.bg

Вижте къде се гушкат НАСКО и ИЛИАНА

Спортната двойка разпуска край дивите заливи на Халкидики

Наско Сираков и Илиана Раева изкараха вълшебна почивка на гръцкото море. Собственикът на "Левски" и шефката на художествената гимнастика традиционно плажуват в началото на лятото, когато работните им ангажименти са по-малко. Наско и Илиана имаха кратка почивка, но успяха максимално да се насладят на красивите гледки и моменти. Една от най-стабилните звездни двойки се забавлява заедно с компания от верни приятели на Халкидики. За тяхно съжаление ваканцията свърши и двамата отново се връщат към натовареното си ежедневие у нас. Двамата изкараха синьото си лято на Ситония, втория ръкав на Халкидики. Раева се показа като голяма левскарка и в Гърция - съпругата на Наско гордо позира с шапка на "сините". На друг кадър я виждаме с шапка, очила и полупрозрачен мрежест комплект, под който си личи розов бански. 

"Почивката свърши неусетно - написа Илиана за ваканцията в южната ни съседка. - Нашето място. Вълшебни заливи, тюркоазено-диамантено море и любими приятели. Заредихме батериите. Време е за работа." Двойката намери време за романтична разходка с лодка край красивите гръцки заливи и острови. "Рай! Разходка до дивите, вълшебни заливи и тюркоазено-диамантената вода", казва Раева. 

Реклама

Шефката на федерацията по художествена гимнастика за пореден път показа зашеметяваща фигура. 60-годишната Раева по нищо не отстъпва на далеч по-млади красавици и демонстрира страхотно тяло. От своя страна Наско също показа, че е в много добра форма. Сираков е свалил излишните килограми и отново е в перфектна кондиция. Докато Наско бе във ваканция, "Левски" представи новия си треньор Николай Костов, който бе посрещнат със смесени чувства от феновете. 

Семейство Сиракови от години предпочита Гърция за своя лятна дестинация. Преди време там се събра почти цялата фамилия - Наско, Илиана, щерките Виолета, Славея, техните мъже и внучките.

Четете още

Илиана Раева с признание: Наско получи тежък удар

Илиана Раева с признание: Наско получи тежък удар

Илиана се обясни в любов на Наско за ЧРД: Обичам те и нищо друго няма значение!

Илиана се обясни в любов на Наско за ЧРД: Обичам те и нищо друго няма значение!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама