Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14782700 www.bgdnes.bg

Гери-Никол скочи на мъжете, били п*тьовци

Никога не изневерявам, категорична е яката дупара

Певицата не може да понася някои представители на силния пол, щяла да пребие гадже на приятелка

"П*тьовците са под път и над път."

С това изригна скандалната изпълнителка Гери-Никол. Яката дупара удари здравата мъжете. Но признава - все пак има и тук-таме някой свестен. Дали не визира някои от бившите, обаче остава загадка.

Реклама

"П*тьовците да не ми влизат в конфронтация, защото тогава ще се почувстват като женички! Защо да стоиш на едно място и да си губиш времето с някакъв смешник, без никакво развитие, вместо да прочетеш една книга, да гледаш един филм, да отидеш в чужбина, за да видиш малко култура! Да ви се отворят мозъчните клетки, да играят на различни честоти", категорично заяви певицата в подкаст.

Въпреки изкусителната си визия Гери признава, че никога не е изневерявала. Вярва в сродните души. Женчовци обаче не понася.

"Направи си сам салатка и ме гледай в очите, защото аз не съм шматка", казва остро Гери-Никол на този тип мъже.

Яката дупара признава, че няма гадже, въпреки че в медиите се твърди друго. Варненската изпълнителка към момента не ще и да чуе за връзка. В един период от времето Гери дори е била без гадже цели 3 години, сензационно разказа още изпълнителката.

"Никога не позволявайте на един мъж да ви реже от блестящите прекрасни криле! Бъдете независими, развивайте се и изкарвайте парите си сами", дава съвет към фенките си певицата.

Участничката в "Х Фактор" споделя как веднъж дори щяла да бие гаджето на приятелка.

"Щях да го смеля от бой! Не мога да гледам как някой мачка мой близък човек, директно скачам", обясни още варненската изпълнителка.

Четете още

Яката дупара на Гери-Никол се стопи

Яката дупара на Гери-Никол се стопи

Гери-Никол останала без гащи на участие

Гери-Никол останала без гащи на участие

Реклама
Реклама
Реклама