Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14791403 www.bgdnes.bg

Алекс и Ненчо нощуват на магистралата

Двамата актьори не обръщат внимание, че батерията на електрическата им кола се изтощава, мръзнат и гладуват на пътя

„Ще стана фолкпевица! Защото ще ходя с охрана и шофьор. И като закъсам на магистрала „Тракия“, охраната и шофьорът ще ме носят на ръце до бензиностанцията, за да ям!“. Това възкликна почти в истерия малко преди полунощ в понеделник актрисата Алекс Сърчаджиева, която закъса с колата на колегата ѝ Ненчо Илчев.

Реклама

„Ние с Ненчо сме на магистралата и махаме като малоумни с фенерчетата на телефоните си, обаче никой не ни спира. Надяваме се да дойде пътна помощ и не знаем дори на кой километър се намираме“, сподели дълго, късно и тъмно видео в мрежата актрисата Александра Сърчаджиева с „директно включване“ от магистрала „Тракия“. Двамата с колегата ѝ Илчев закъсват на пътя, след като се връщат от участие в Пловдив на лайфа им „Догодина по същото време“.

Още на отиване електрическата кола на Ненчо индикира „Заредете батерията на акумулатора“, но артистите не обръщат твърде много внимание на сигнала, а Илиев е сигурен, че всичко е наред и няма защо да се притесняват.

„Ненчо смята, че можем да се приберем довечера обратно и аз му имам пълно доверие. С него всичко е възможно! Затова светват всякакви лампи, докато той си пие кафето“ - казва актрисата напът към представлението.

Бурният смях, шеги и закачки на отиване на връщане се превръщат в лека истерия, след като батерията на колата се изтощава окончателно и возилото спира. Така двамата актьори връщайки се от Пловдив се озовават на „майната си“ нейде на магистралата.

„На нощен пикник май не съм била. Добре че Ненчо имаше яке, че с тая рокля се одървих! Иначе - ходѝ с рокля, бъдѝ жена! Айде взЕми сега тая магистрала с роклята! Боже, да се надяваме, че няма някой заспал шофьор да ни изтреска и отнесе! Никой няма да ни спре, ясно е. Колко е приятно вечер на магистралата в нищото - ебати купона! Няма ли сигнал за СОС?", тръшкат се попадналите в беда актьори, които освен от студ умират и от глад.

В крайна сметка пътната помощ, идеща от София, се появява и спасява Сашка и Ненчо, които около 2 часа след полунощ на 27-и юни се прибират в домовете си в столицата.

Четете още

Алекс Сърчаджиева върна 20 бона дългове

Алекс Сърчаджиева върна 20 бона дългове

Алекс Сърчаджиева ПОМЛЯ Емили Тротинетката: Извратен психопат!

Алекс Сърчаджиева ПОМЛЯ Емили Тротинетката: Извратен психопат!

Реклама
Реклама
Реклама