Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14840180 www.bgdnes.bg

Годеница на Сашо Кадиев с ултиматум в кревата - спря му най-любимото удоволствие

Сашо изпуска най-якото нещо на света

Труден избор в кревата - или красивата Ивелина, или компютърчето 

Чаровната годеница на Сашо Кадиев се опитва да го откаже от най-любимото му занимание - видеоигрите. Ивелина Чоева всячески се мъчи да спре зависимостта на водещия към гейминга, научи "България Днес".

От години Сашо е запален по най-различни игри. Синът на Катето Евро прекарва часове с компютъра или друго устройство, за да цъка бутончета. Понякога се случва Кадиев да не мигне и за секунда и цяла нощ да играе.

Реклама

Прагът на търпение у годеницата му - моделката Ивелина, се изчерпва съвсем наскоро. Двойката отива на ваканция. И вместо Сашо да се наслаждава на почивката, той взема със себе си модерно устройство, което е популярно сред геймърите. Машината е малка на размер, но според Кадиев това "най-якото нещо на света, защото държи всичко в ръцете си".

"Накара ме да избирам - нея или игрите", сподели пред последователите си в инстаграм Кадиев.

"Ивчето не разбира изобщо. С това в ръцете си мога да управлявам света", сподели Кадиев, след като разкри за важния въпрос, който получава.

Е, щом продължава да е с Ивелина, значи отговорът е ясен. Моделката намира начин как да спре непрекъснатото цъкане от страна на възлюбения й.

Кадиев и Ивелина са заедно от повече от 2 години. Заради дългокраката хубавица водещият на "Преди обед" се раздели с майката на дъщеря си - Таня. Синът на Катето Евро предложи брак на Чоева навръх Бъдни вечер. Двойката обаче засега не планира сватба. Най-вероятно церемонията ще се състои следващата година.

Четете още

Грозни шеги със Сашо Кадиев

Грозни шеги със Сашо Кадиев

Щерката на Сашо Кадиев го прати „на кукуво лято“

Щерката на Сашо Кадиев го прати „на кукуво лято“

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама