Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14861239 www.bgdnes.bg

ЕКШЪН в "Съдебен спор": Разбих й телевизор в главата, превъртяла е километража на половата си система

Мъж счупи плазмен телевизор в главата на приятелката си. Драмата се разиграва в Кюстендил между Валери и Цветелина, които от любовници се превръщат в смъртни врагове. 

"Разбих й телевизора в главата! Каза ми, че съм бил боклук. Това ме подразни. А, тя защо ходи до Кипър?! Продадоха я там за 8 хиляди лева. Не й знам бройката, тя си я знае. Има километраж на половата система. 100% го е превъртяла".

Реклама

Това заяви ищецът Валери Манов пред Жоро Игнатов в предаването "Съдебен спор" по Нова Тв.

Мъжът обвинява бившата си приятелка, че е превърнала дома си в публичен дом. Двамата са живели на семейни начела повече от година. Манов твърди, че през това време я е издържал и настоява Цветелина да му върне 5-те хил. лв., които е изхарчил за нея по време на връзката им.

От своя страна Цветелина категорично заяви, че нищо не му дължи. Жената призна, че е правила опит за самоубийство заради Валери, а съвсем наскоро е преживяла и аборт.

"Обичах го, признавам си. Запозна ни едно момче и аз в началото мислех, че е добър. С времето си показа рогата и вече не искам да го виждам", не отстъпва Цветелина.

Четете още

Врачански Плюшкин взриви "Съдебен спор"!

Врачански Плюшкин взриви "Съдебен спор"!

ДРАМА в "Съдебен спор": Живях на аванта, но алкохоличка ми открадна климатика

ДРАМА в "Съдебен спор": Живях на аванта, но алкохоличка ми открадна климатика

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама