Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14866106 www.bgdnes.bg

Грийлиш кръшка със стюардеса

Джак Грийлиш отново сгази лука пред половинката си Саша Атууд. Оказа се, че футболистът на "Манчестър Сити" е кръшнал по време на почивката си в Лас Вегас миналия месец.

Английският национал е заснет да палува със стюардеса в Града на греха, докато приятелката му беше на 6000 мили от него в Италия. На снимките 27-годишният футболист е пргърнал Ясмин Мидълтън. Според информациите двамата са се срещнали на 23 юни в клуб в хотела на Грийлиш. По същото време Саша е с приятелки в Соренто.

Реклама

Ясмин е член на персонала на "Бритиш Еъруейс". Освен това управлява клиника за грижа за кожата. Мадамата качи снимките с Джак в социалните мрежи, но скорострелно ги изтри. Оказа се, че и други са я щракнали в компанията на футболиста.

Джак и моделката Саша са заедно от 16-годишни. Запознават се в гимназията в Солихъл. Преди известно време бяха пред раздяла, след като наяве излезе изневяра на Грийлиш с риалити звездата Емили Атак. Атууд все пак прости на любимия и остана с него. Миналата седмица футболистът и половинката му се насладиха на романтична почивка в Антиб. Сега Саша посрещна поредната неприятна изненада от мъжа до себе си. Предстои да разберем дали отново ще преглътне действията му.

Четете още

Мацка хвърли око на Грийлиш

Мацка хвърли око на Грийлиш

Английските жени тръгнаха с 50 куфара за Катар

Английските жени тръгнаха с 50 куфара за Катар

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама