Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14916394 www.bgdnes.bg

Анелия проговори за пръв път след годежа: Чувствам се обичана и призната

„Аз съм щастлива! Чувствам се обичана, чувствам се призната”, споделя красивата певица Анелия само няколко дни след като Любомир падна на колене и й предложи брак.

"За мен това един човек да се врече, да подари пръстен, да има брак с една жена е признание и вричане до края на живота, докато смъртта ни раздели. За мен това е бракът между мъж и жена”, споделя певицата в първото си интервю след годежа пред Нова тв..

Реклама

„Очаквах, че един ден ще получа пръстен и ще развием връзката си. Защото, ако една любов е истинска, ако един човек е осъзнат и има една представа за връзка и живот, те вървят в една посока”, добави Анелия.
Припомняме, че певицата получи предложение за брак навръх рождения си ден. Любимият й Любомир Захаринов избра именно специалния ден, за да зададе съдбовния въпрос на половинката си. Двамата посрещнаха празника й сами с романтично бягство. По време на него хазартният бос падна на едно коляно пред певицата, а тя каза "ДА".

"Казах "да"!", похвали се фолкдивата, която навърши 41 години. Анелия не пропусна да покаже и прекрасния пръстен, който вече стои гордо на пръста й и вече даже има навика да го върти с усмивка на лице.

За Анелия това предстои да бъде втори брак. Красавицата има зад гърба си един неуспешен брак с бизнесмена Коко Динев, от когото има и прекрасна дъщеря - Ивон.

Четете още

Ексклузивно! Анелия се сгоди!

Ексклузивно! Анелия се сгоди!

ОФИЦИАЛНО! Анелия забрави Коко Динев, вижте какво направи за новия

ОФИЦИАЛНО! Анелия забрави Коко Динев, вижте какво направи за новия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама